Verkiezingen op blog.nl

Dat Nederland niet om de verkiezingen heen konden, bleek ook op blog.nl. De Tweede Kamerverkiezingen domineerder niet alleen tv en internet, maar ook de radio, waar het station Caz op het idee kwam 50 stemkaarten uit te delen. Daarover is het laatste nog niet gezegd. Zappen.blog schreef over een familie die haar stem liet afhangen van deexit poll van RTL4 -precies hetgeen waarvoor de NOS zo bang was. Marianne Thiemen van de Partij voor de Dieren maakt volgens vrouw.blog de verkiezingen nog nét een stukje interessanter met haar mooie koppie.

Lees ook:POLLuitslag… SP niet favoriet
Lees ook:Kamerbabe: Marianne Langkamp
Lees ook:Nieuwe Poll: Gaza en het Kabinet
Lees ook:Partij voor NL timmert aan de weg
Lees ook:POLLuitslag: Nederland is veilig

2 reacties op “Verkiezingen op blog.nl

  1. Pieter

    Ik heb echt respect gekregen voor Marianne tijdens de laatste lijsttrekkersdebatten, coole chick! En ik hoop dat ze goeie dingen kan bereiken in de Tweede Kamer, niet alleen voor de dieren maar ook het milieu.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Marco

    Niets dan lof voor La Thiemen,die het toch maar voor elkaar heeft gekregen om dierenwelzijn & dergelijke op de politieke agenda te krijgen!Zij heeft een goed verhaal,is bepaald geen leeghoofd heeft ze laten zien dus een aanwinst voor het parlement m.i..Over zijn ook de dagen van de Winnie de Jong’s en andere exoten,lijkt mij alweer een winstpunt ;-) Laten we nu maar eens kijken of het politieke klimaat inderdaad een Linkse Lente gaat benaderen,van mij mag het in elk geval.Want of het nu wel of niet gewenst is,de volksaard ís nu eenmaal gematigd,tolerant,en min of meer individualistisch (géén scheldwoord in dit verband) ,waar men elkaar in hun waarde laten,respect voor verschillende opvattingen et cetera.Althans het NL zoals ik dat ken(de).Ik ben bj1971 dus ik kan wel enige decennia overzien.Deze uitslag geeft mij wat meer vertrouwen in de maakbaarheid van samenleving en sociale cohesie,het werd ook wel tijd wat mij betreft voor een linkser machtsevenwicht.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.