20 procent gemeenten reageert niet op verzoek invalidenparkeerplaats

Uit onderzoek van het adviesbureau Van ’t Loo – Van Eck blijkt dat brieven van gemeenteambtenaren vol staan met taalfouten. Ook reageerde 20 procent van alle onderzochte gemeenten niet op een verzoek van een -fictieve- burger om een invalidenparkeerplaats, zo meldt Intermediair.

Het adviesbureau stuurde een brief aan alle gemeenten in Nederland en analyseerde vervolgens de kwaliteit van de reacties. In de brief vraagt een fictieve burger om een invalidenparkeerplaats in de nieuwe gemeente waar hij gaat wonen. In totaal stuurden 351 gemeenten een reactie terug. Twintig procent van de gemeenten heeft twee maanden na het onderzoek nog steeds niet gereageerd. In veertig procent van de gevallen waarin wel werd geantwoord stond de brief vol taalfouten.

Lees ook:PvdA wil ondezoek naar aantal illegalen
Lees ook:Spoeddebat over generaal pardon
Lees ook:Cramer: ‘Hele jaar wonen in vakantiehuisje taboe’
Lees ook:Balkenende verantwoordelijk voor daling armoede?
Lees ook:Gemeentebelasting gemiddeld 2,3 % hoger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.