Hardtalk, kontenlikkerij en verrassing op PvdA-congres

Nieuw voorzitter van de PvdA, Lilliane Ploumen heeft vandaag tegen ieders verwachting in Ehsan Jami's kant gekozen, Wouter Bos op scherp gezet en fractievoorzitter Jacques Tichelaar teruggeworpen naar links. Een sterke vrouw die niet over zich heen laat lopen en tegen ieders verwachting in toch impliciet haar steun gaf aan de afvallige moslim Ehsan Jami. De PvdA lijkt na het vertrek van voorzitter Ruud Koole en met de komst van Ploumen een ruk naar links gemaakt te hebben. En als klaop op de vuurpijl maakte Jan pronk duidelijk niet de tweede Rita Verdonk te worden door (volgens het NRC ) het grootste applaus te ontvangen met een omhelzing van Ploumen. Het begin van een nieuwe PvdA? De partij mag in zijn handjes wrijven met een dergelijke dame.

Lees ook:Ehsan Jami pubert voort
Lees ook:Vader Balkenende tikt puber Jami op de vingers
Lees ook:Afvallige moslim Jani gemolesteerd, Wilders eist beveiliging
Lees ook:Al zeven kandidaten PvdA-voorzitterschap
Lees ook:Ehsan Jami puberaal in Het Kruisverhoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.