Ehsan Jami pubert voort

De grote jongens Bos en Plasterk van de PvdA hebben liever dat Ehsan Jami, de puberende en hysterische ex-moslim, zijn PvdA-raadszetel in Leidschendam- Voorburg opgeeft. Niet geheel onlogisch bedacht van de ministers, Jami is tenslotte een jongen die de profeet Mohammed vergeleken heeft met Hitler in een brief waaronder ook Geert Wilders met zijn PVV hun handtekening hebben gezet. Niet iets wat echt goed rijmt met het gedachtegoed van de socialistische arbeiderspartij. Echter, vriend en adviseur van Ehsan Jami, Afshin Ellian, heeft gisteravond op Radio1 gezegd dat Jami bepaald niet van plan is die raadszetel af te geven. En nu was vanochtend te lezen dat Jami 'er over nadenkt'. Was Jami eerder al onnavolgbaar puber in Het Kruisverhoor, is hij dat nu weer net zo erg in dit vervolg.

Lees ook:Ehsan Jami puberaal in Het Kruisverhoor
Lees ook:Vader Balkenende tikt puber Jami op de vingers
Lees ook:De slechte film van Ehsan Jami, bekijk ‘m hier
Lees ook:Afvallige moslim Jani gemolesteerd, Wilders eist beveiliging
Lees ook:Hardtalk, kontenlikkerij en verrassing op PvdA-congres

2 reacties op “Ehsan Jami pubert voort

 1. Jatoch

  Lekker boeie. Op links heb je nog veel meer geflipte pubertjes in allerlei gemeenteraden. Sterker nog, ze zitten zelfs in de kamer. Tofuk Bibi (of hoe heet die mafketel) bijvoorbeeld. Of die diederik samson bij de pvda, dat zijn net zo goed mafkezen als Jami. Die dopen net zulke rare uitspraken als Jami. Dit bericht is gewoon stemminmakerij.

    /   Beantwoorden  / 
 2. J.L.M. van Dinteren

  Beste Ehsan,

  Ik meen te begrijpen dat je frustraties hebt m.b.t. de Islam al ben je ´vrij´ opgevoed.Toch raad ik je aan niet zo agressief te zijn want ´c´est le ton qui fait la musique´ in je strijd. Je bent een waardevolle (en tevens knappe)persoon en kan nog heel wat maken van je leven.Gaarne wens ik jou een goede toekomst en tevens begrip voor je frustraties, maar… matig je a.u.b.
  Alle goeds toegewenst !
  Jan

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.