We staan er goed voor, volgens JP

Onze premier Balkenende is niet bang voor een recessie, zo valt te lezen op verschillende websites. Volgens de goede man staan we er een stuk beter voor dan in 2002 en zal het alleen nog maar beter gaan. Veel volk zal nu vast gaan roepen wanneer ze dat 'in de portemonnee' kunnen gaan zien. En logisch. We horen al tijden van de regering dat het beter en beter gaat, maar ondertussen zijn er slechts lastenverzwaringen geweest.

Lees ook:Wachtgeldregeling politici moet worden beperkt
Lees ook:VVD genereert aandacht met Afghanistan
Lees ook:Wat zijn we toch tevreden
Lees ook:Pek en veren voor oproerkraaier De Hond
Lees ook:Studenten en scholieren zijn de lul en breken land af

3 reacties op “We staan er goed voor, volgens JP

 1. Kaj

  JP lult maar wat, zoals alle premiers. Het is altijd maar afwachten wat de NL economie doet in navolging van Duitsland.
  Meestal is het zo dat als de VS inzakken, Duitsland volgt. En dan zit Nederland dus in zak en as want NL is zeer afhankelijk van de in- en uitvoer van goederen.

  Bijna een volle 1,5% van het Nederlandse bruto nationaal product (BNP) bestaat uit ‘dozen schuiven’, letterlijk het binnen zien komen van een doos uit China in Rotterdam, het vervangen van die doos door een Nederlandse, en dan de uitvoer van die doos naar Duitsland. En die hele handeling, waarbij hooguit 5 mensen in NL betrokken zijn, wordt dan wél opgeteld bij het BNP.

  Inkomsten per vervoerde doos: minimaal.

  JP zegt: ja, maar invoer van producten uit Azië blijft sterk. Dat, beste premier, is nou juist afwachten: als de import van Aziatische goederen stokt, zakt dus ook het NL BNP in…

    /   Beantwoorden  / 
 2. c.a.f.é.van de kroegen

  Door winsten op de beurs en de weer sterker groeiende economie is het aantal Nederlandse miljonairs het afgelopen jaar met 5,3 procent gestegen.hij heeft gelijk schreeuw het van de daken meneer de minister president!!!!.Steeds meer mensen moeten de eindjes aan elkaar knopen, Je moet elk dubbeltje omdraaien en overal de koopjes vandaan proberen te halen.
  Steeds meer mensen hebben schulden. Het aantal gezinnen dat door schulden in grote problemen is gekomen, is de afgelopen vijf jaar verdubbeld. …oeps.wat hebben we het toch goed met ze allen.de groeten aan u verwende vriendjes.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Jatoch

  Ja hoor, het viel niet anders te verwachten dan dat die azijnpissende linkse reageerders hier gelijk zouden gaan huilen over onze premier. De economie doet het prima, het zoet is allang van toepsssing, het voelt voor die linkse mafketels alleen nogal zuur om het van iemand als Balkenende zo makkelijk aangereikt te krijgen. Zuur he?

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.