SP zo goed als van Kant

Het wordt morgen pas officieel bekend, maar we weten het eigenlijk nu al. Agnes Kant, de nummer twee van de SP, is de enige kandidate voor het fractievoorzittersschap. De vaak genoeg door Jan uitgekafferde Agnes neemt nu zelf de rol van uitkafferaar aan. Het is de vraag of Agnes net zoveel overtuigingskracht heeft als haar voorganger en of ook Agnes het leeuwendeel van de linkse kiezers aan haar kant weet te krijgen. In elk geval ziet ze er strijdbaar en boos uit, dat is duidelijk. Kijkt u in elk geval hoe de ruzie tussen Jan en Agnes ooit was en hoe het gemonteerd werd.

Lees ook:Maorijnissen kapt er mee
Lees ook:Agnes Kant over haar vuurdoop
Lees ook:Politieke Prent: Zomerlectuur voor Agnes Kant
Lees ook:Thuiszorg grote zorg voor SP
Lees ook:Kamerbabe: Marianne Langkamp

27 reacties op “SP zo goed als van Kant

 1. Tim

  “Ze is duidelijk aan het argumenteren”?

  Niet af te lezen aan Jan zijn lichaamstaal.

  Wat een hoernalist…

  Agnes kant lijkt mij overigens niet zo geschikt, maar misschien heeft zij in de laatste 5 veel bijgeleerd…

  Overigens lijkt het alsof Marijnissen een slechte dag had…

    /   Beantwoorden  / 
 2. Tim

  Nou ja goed,….SP blijft de grootste baggerpartij die dit land rijk is.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Chris van Hattem

  Huh, hoe ist verder met Tim. Drankje teveel gehad of praat jij jezelf altijd tegen. ook niet serieus te nemen dus. Ga dan ergens anders spelen man. In de zandbak lijkt mij een prima idee.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Chris van Hattem

  Hey fuckface, je hebt mijn jas aan…

  Lars..knikker die gefrustreerde mafketels eraf..check de ip’s maar eens. Typisch Geert Wilders/Theo van Gogh aanhangers.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Truus Baaij

  Of Marijnissen nu op de voor- of achterbank zit, hij blijft SP-paus. Immers ook Jans dictatoriaal bloed kruipt waar het niet kan gaan. En dus zal hij Agnes immer in de door hem gewenste partijKant willen dirigeren.

    /   Beantwoorden  / 
 6. Lars van der Werf

  De eerste ‘Chris van Hattem’ heeft hetzelfde IP-adres als de tweede ‘Tim’. De eerste ‘Tim’ heeft een ander adres dan de tweede ‘Tim’. Ik verwijder niets. Duidelijk?

    /   Beantwoorden  / 
 7. Chris van Hattem

  …kan niet?! Heb me nooit uitgegeven voor ‘Tim’. Dat zijn zaken waar ik mij niet mee bezig houdt en schaam me zeker niet voor uitspraken die ik doe. Deze doe ik dan ook altijd onder eigen naam.
  Maar ik vind het allemaal best zo, alleen jammer dat dat soort gasten er zo makkelijk vanaf komen hier. Misschien een goed idee voor blog.nl om het net zo te doen als bij Topix.com…profiel en inlogcodes.
  Toch bedankt Lars. ‘Tis alleen jammer dat m’n naam zo natuurlijk door het slijk gaat.

    /   Beantwoorden  / 
 8. Chris van Hattem

  Ah, ik kan niet lezen…inderdaad de eerste ‘Chris’ is de tweede ‘Tim’.
  Ik, Nilsson en Tim worden geflest door verliezers. Bedankt Lars voor de backup. En ik verrek ‘t om m’n naam te veranderen. haha

  Laat inderdaad maar staan, meelezers kunnen dan zien wat hier gebeurd..ben bereid m’n real name daarvoor te offeren..friends know i’m a Rainbow Warrior hehe

    /   Beantwoorden  / 
 9. Nilsson

  Chris (de echte), Tim en ikzelve weten uiteraard wel wanneer iemand aan het beflikkeren is. De inhoud van het bericht geeft vaak al duidelijkheid. De persoon of personen die dit doen geven zichzelf een brevet van onvermogen. Als je een anders naam moet gebruiken om gelijk te krijgen blijkt wel hoe zwak de argumenten zijn. Komop Chris, Tim en andere goedbedoelende bloggers we laten ons er niet onder krijgen.

  Ook ik ben niet van plan mijn principes te laten varen. Ik heb nog nooit onder een andere naam gepost en zal dat ook niet gaan doen. Lars hou het in de gaten en geef zo nu en dan een up date van de zuiverheid van de reageerders. Anders moet ik maar weer voor langere tijd verdwijnen. Dank je wel.

    /   Beantwoorden  / 
 10. bertje

  lars wordt gechanteerd,Lars hou het in de gaten en geef zo nu en dan een up date van de zuiverheid van de reageerders. Anders moet ik maar weer voor langere tijd verdwijnen. Drank je wel.hoogmoedwaanzin ten top,hoe verzin je het.denk jij dat lars niets anders te doen heb.dan hier ip adres in de gaten tehouden .voor een paar gekken die hier alles beter weten,maar zelf geen klote doen…..Anders moet ik maar weer voor langere tijd verdwijnen. Dank je wel.tijden niet zo gelachen.

    /   Beantwoorden  / 
 11. Nilsson

  Gelukkig gooit Lars geen mensen (oeps verspreking) van dit forum, ik zou wel weten welke kandidaat daarvoor het eerst in aanmerking komt. Dat jij niets om die zuiverheid geeft Bertje is wel duidelijk. Lange tijd niet zo gelachen? Volgens mij lach jij de hele tijd om jezelf, zelfingenomen kwast.

    /   Beantwoorden  / 
 12. bertje

  nou nou nou kwast vindt ik niet lief van u.en ja ik zou ze ook verwijderen die de boel verzieken hier.gelijk aan u zijde.weg er mee.maar gelukkig gooit lars er geen mensen uit.een generaal pardon krijg je hier.al verziek je het nog zo hard voor je eigen.wij zijn vrij streng in het verwijderen van mensen.zullen we een partij (oeps beweging)oprichten.en het gaat weer nergens over.in afwachting van weer een stompzinnig antwoord,die ik dan weer op mijn beurt geniaal beantwoord,en zo komen bertje en nilsson de dag door.treurige mensen zijn wij.mislukt tot in de verdoemenis,en dat afreageren op andere.

    /   Beantwoorden  / 
 13. Chris van Hattem

  Dank je Nilsson, voor je vertrouwen!!
  Ik ben het zeer met je eens, on point zeg ik dan..het is een teken van onvermogen van bad losers hehe Wij zorgen op dit medium ervoor dat mensen hun kop niet verliezen. Je bent net zo’n Rainbow Warrior als ik..geloof me..ondanks dat ik er vaak NIET tussensprong, heb ik veel van je avonturen hier gevolgd en heb respect voor je..je bent het ‘geweten’ van NL hier. Ga, nadat ik dit gezegd heb nou niet langs je schoenen lopen haha maar zet je strijd voort.
  Alleen, zoals ik al eens eerder zei, laat je niet kapot maken door haat van anderen.
  Take care mate!! :)
  Peace Love Unity Respects
  Victory will be ours *V* *V*

    /   Beantwoorden  / 
 14. Nilsson

  Ja Bertje inderdaad geniaal. Je kunt alleen op allerlei manieren geniaal zijn. Prima als jij jezelf een loser vindt zoek een goede psychiater zou ik zeggen. Ik zal me blijven verzetten tegen veel onbenul op dit blog en jij mag maar hoeft er niet altijd op te reageren. Een reactie van mij kan best een tijdje zonder zo’n fijne almachtige reactie van jou.

    /   Beantwoorden  / 
 15. bertje

  chris oeps nilsson,mag ik u wat vragen,wat voor gevoel is dat,als je bij je eigen een veer in de reet probeert te duwen.of zijn jullie de echte de Rainbow Warriors,als dat zo is neem ik alles terug.en gaat het jullie goed Rainbow Warriors.trouwens wel een leuke naam voor een serie,nilsson de Rainbow Warrior en het verzet van het onbenul..en weer lach ik me lul uit me pantalon.

    /   Beantwoorden  / 
 16. Chris van Hattem

  Meneer Bertje, het is vrijdagavond, al je vrinden zitten in de kroeg..waarom ga je er niet lekker bijzitten? Scheelt een hoop frustratie. Nilsson, Lars en een heleboel bloggers kunnen je missen als kiespijn.
  Dit was m’n eerste en laatste bericht aan jou gericht.

  Peace Respects

  En stop dat wormpje terug..of zit je naar je guru Geert te kijken op tv? Ben benieuwd naar jouw leeftijd. Geniet ervan, want hij is history, jouw finest hour is gone. Punt.

    /   Beantwoorden  / 
 17. Nilsson

  Bertje waar het hart van vol is loopt de mond van over. In jouw geval is dat niet erg hoopvol.

    /   Beantwoorden  / 
 18. m. van loon

  hattum.en nilsson.weten precies hoe andere bloggers denken. en wat hun achtergrond is. daar slepen ze lars ook nog bij.gezellige mensen.

    /   Beantwoorden  / 
 19. Nilsson

  Ach kijk nou toch onze M. van Loon voelt zich ook weer betrokken en trapt in de door hem zelf opgezette val. Over gezellig gesproken.

  Moet je het even opnemen voor je maatje Bert of is het gewoon je alter ego?

  Het vertoont grote gelijkenis met de Geert Wilders kliek, eerst zelf de hele boel besodemieteren en beschimpen en dan moord en brand schreeuwen als de ander zich verdedigd. En dat terwijl niemand je aanspreekt maar je je aangesproken voelt omdat blijkbaar identiteit en zelfkennis behoorlijk door elkaar gaan lopen. Werkelijk geniaal.

    /   Beantwoorden  / 
 20. m. van loon

  nilsson bedankt voor je berichtje je zit er weer helemaal naast.

    /   Beantwoorden  / 
 21. Nilsson

  Tuurlijk M.

    /   Beantwoorden  / 
 22. bertje

  blij dat meneer van loon,me maat,het voor me op neemt,die wel manieren heeft.als één of andere arrogante Rainbow Warrior ,die net zo respectloos,arrogant,kleinerend,enz enz is als de heer nilsson.die dan mensen hier willen vewijderen,hetzelfde als ze zogenaamde vijand wilders.jullie hebben meer met elkaar gemeen,als u denk.bedankt meneer van loon.oja ik ben 14.en heb meer klasse in me donder als de nilsson en de Rainbow Warrior bij elkaar.

    /   Beantwoorden  / 
 23. bertje

  en trouwens,u moet niet zo zuigen , meneer nilsson.anders ga ik terug zuigen, gaat u weer janken,kunt u weer maanden niemand in de zeik nemen van verdriet.laten we gewoon als grote mensen Debatteren.of wilt u met dit kleuter gedrag door gaan.het gaat maanden goed,u bent terug en het kleuter gedrag begint weer. daar zitten we niet op te wachten.

    /   Beantwoorden  / 
 24. Nilsson

  Tuurlijk B.

    /   Beantwoorden  / 
 25. poppedein

  Wat was het onderwerp ook al weer???

    /   Beantwoorden  / 
 26. Chris van Hattem

  Haha De SP is van de ‘Maorijnissen-telg’ Kant..hoe je door te battlen groot kunt worden..lol

    /   Beantwoorden  / 
 27. Wijkraad Meezenbroek

  Goedendag,

  Mogen we even voorstellen, we zijn de nieuwe wijkraad van Meezenbroek te Heerlen.
  De oude MSP wijkraad werkt niet, heeft eigenlijk nooit gewerk, het is een besloten oude mannen clubje dat onze wijk tot aan de afgrond heeft gebracht. Dus tijd voor een serieuze vernieuwing. Oh ja we mogen wel niet vergeten dat de gemeente Heerlen en de woningstichtingen uit deze gemeente uit eigen belang mede verantwoordelijk zijn.
  Alle politieke partijen in Heerlen zijn te kort geschoten.
  Prettig kennis met u te mogen maken. Bezoekt u eens onze onderstaande website.

  Met vriendelijke groet,
  Wijkraad Meezenbroek
  http://room2424.wordpress.com

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.