PVV roeit met riemen die het heeft

De PVV roeit tegen de stroom in, maarrrr het gaat ‘goed’ met de partij, aldus een olijke Geert Wilders in een roeiboot. Naast hem in het aftandse bootje zit kamerlid Fleur Agema, blijkbaar degene die de beste conditie had van de 9 koppen tellende PVV-fractie. Ik had Dion Graus niet in roeiende vorm verwacht. Het spotje waaruit dit allemaal komt is een spotje voor het werven van Kamerleden voor de Partij voor de Vrijheid. Mocht u zich geroepen voelen, iedereen kan zich aanmelden door te emailen naar een of ander adres te vinden op hun site. Ik vind het wat voorbarig, maar goed…

Lees ook:GroepGeert zendt uit
Lees ook:Olaf Stuger komt uit de lucht gevallen
Lees ook:POLLuitslag… SP is goed bezig met spotje
Lees ook:GroenLinks, in godsnaam!
Lees ook:Bezinediscussies: Tweede Kamer is het zat

0 reacties op “PVV roeit met riemen die het heeft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.