U gooit een schoen naar Geert Wilders

We hebben een winnaar. De Schoen Naar Het Hoofd Prijs 2008 gaat naar PVV-leider Geert Wilders. Toen ik hem in het lijstje zette had ik het kunnen verwachten, echter had ik er geen rekening mee gehouden dat ik nu werkelijk mijn belofte moet gaan nakomen. Ik heb zojuist de PVV gemaild met de mededeling dat ik een prijs wil uitreiken aan Geert: een schoen op een plankje. Ik hou u op de hoogte, uiteraard. Mocht de PVV niet reageren, ga ik ze GeenStijl-achtig opzoeken of werp ik De Schoen tijdens een persconferentie. In elk geval feliciteer ik Geert Wilders bij deze van harte. Wilders bleef Rita Verdonk en Ab Klink (ondanks gevoerde campagne) ruim voor. Bekijk hieronder de rest van de lijst.

 • Naar wie gooit u een schoen naar het hoofd?

  • Geert Wilders (PVV) (33%)
  • Rita Verdonk (TON) (16%)
  • Ab Klink (CDA (11%)
  • Wouter Bos (PvdA) (10%)
  • André Rouvoet (CU) (7%)
  • Ella Vogelaar (PvdA) (7%)
  • Femke Halsema (GroenLinks) (6%)
  • Jan Peter Balkenende (CDA) (5%)
  • Agnes Kant (SP) (3%)
  • Bas van der Vlies (SGP) (3%)
  • Mark Rutte (VVD) (2%)
 • Lees ook:De Schoen 2008: Geert loopt uit op Rita
  Lees ook:Schoen naar het Hoofd Prijs 2008
  Lees ook:Website Geert Wilders’ Fitna online
  Lees ook:Kay vetrekt met staart tussen de benen bij Rita
  Lees ook:Opnieuw ophef over uitspraak Verdonk

  2 reacties op “U gooit een schoen naar Geert Wilders

  1. hextraatje

   Tjee Lékker dát Oproepen tot Geweld én Ìk in de mossaderatie ?

     /   Beantwoorden  / 

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  Naam

  Website

  Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.