Harry ‘Intifada, Intifada!’ van Bommel is de lul

De anders smetvrije Harry van Bommel is ineens het mikpunt geworden. Van Bommel deed (nogal actief) mee aan een demonstratie tegen het geweld in de Gazastrook. De SP’er riep tijdens de demonstratie de verkeerde woorden ‘Intifada, Intifada, Palestijnen vrij!’. Het schoot in het verkeerde keelgat en nu stromen de aangiftes binnen bij aloude moraalridder Moszkowicz die hier natuurlijk maar al te graag landelijk verslag van doet. Van Bommel had zich uit de demonstratie moeten bgeven en had zich direct moeten distantiëren van de leuzen die gescandeerd werden tijdens de demonstratie. En nu lijkt het er ook nog op of het hele verhaal de SP niet erg veel goeds doet.

Lees ook:‘Dirty Harry’ krijgt steun uit alle hoeken
Lees ook:Moszkowicz niet alleen pissig op Jort
Lees ook:‘Belgen’ demonstreren voor eenheid in Brussel
Lees ook:SP voor nieuw landelijk staatsvervoer
Lees ook:Geerts ‘war on terror’ -deel 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.