‘Dirty Harry’ krijgt steun uit alle hoeken

Harry ‘Intifada, Intifada!’ van Bommel krijgt steun uit verwachte hoek: de conservatieve grachtengordelkliek (niks mis mee overigens, ik ben GeenStijl niet). Onder leiding van (althans, dat lijkt zo) Hanneke Groenteman heeft een clubje bekende grachtengordels de rug gedekt van de fiks beklaagde Harry. De SP maakt een vrije val in de peilingen. Het neemt allemaal steeds extremer vormen aan en het leidt enorm af van waar het écht om gaat, zo vindt ook Van Bommel, de verschrikkingen die gaande zijn in Gaza. Advocaat Bram Moszkowicz is overigens gewoon van plan door te procederen tegen Van Bommel.


Lees ook:Harry ‘Intifada, Intifada!’ van Bommel is de lul
Lees ook:Timmermans haalt uit naar SP
Lees ook:VVD en SP verenigd in Koerdenleed
Lees ook:SP: illegale orgaanhandel net zo erg als sextoerisme
Lees ook:Update: Kamer vraagt om opheldering Donner GPD

3 reacties op “‘Dirty Harry’ krijgt steun uit alle hoeken

 1. Chris

  Of je nu blij moet zijn met de steun van Hanneke Groenteman en de Amsterdamse grachtengordel, moet je je ook afvragen. Daar zit niet echt de SP-stemmer (behalve salonsocialisten). Van Bommel heeft duidelijk zijn hand overspeeld. En niet voor de eerste keer.

    /   Beantwoorden  / 
 2. ex israelite Victim

  Ja , dát kén Ik Wél !
  Een zootje moslims en een Blonde Vrouw , of een Blond Kind , dáár Schamen ze zich al méér dan 2800 jaar totaal en helegaar niet voor !

  Sinds Mijn Vroege Jeugd heb Ik die beesten van de islam moeten Beleven en Aanzien , ook en veelvuldig in samenwerking met de jood , die zich aan Ons steeds , voor , na en ondertussen voor doet als dé grote cultuur en beschavingbrenger , maar niet Heus !

  Ondertussen van uit Staat en Regering voor miljarden heroine verhandelen naar Onze Kinderen samen met die semieten , óók van uit hún staat der semieten , turken , hirsch ballin was daar in 1994 nog voor ontslagen , Men Dacht , én verkocht dat als zodanig aan Ons , een slecht gelopen infiltratie , een IRT affaire , Néé Hóór , een miljardendrugshandel dóór joden van binnen de Staat ,Regering en Politiek !

  Hirsch ballin ´s terreurbewind was van 1989 tot 1994 , die heeft dus in 1991 de Bevolking buiten de wet gesteld zo dat de bedrijven , instanties , verzekeringen , uitkeringsorganen en werkgevers nóg méér aan het plunderen en terroriseren konden gaan en de Bevolking niet alleen de Povere Armoed indreven , maar Óók massaal de Dood in en het Land uit , 35.000 Mensen per Jaar Extra Stierven hier door en 800.000 Autochtone Nederlanders hebben ze zó weg kunnen jagen !
  Tja , Staatsterrorisme en terreuraanslagen , importeren en creeren van terrorisme door hén zelf én door derden , plunderen , Genocide , Rassenhaat en Rascisme zaaien , Kinderen massaal verkrachten en drogeren , Autochtone Mensen Òók , moordaanslagen op moordaanslagen , politieke moorden , grootsscheepse harddrugshandel , Armoede zaaien als terreur én als plunderwapen , Keiharde terreurwetgevingen en wetgevingen tegen harde criminaliteit tegen Weerloze Burgers gebruiken en zelfs omkering van bewijslast , wat een wapen tegen geharde kerncriminelen was ook , zelfs tegen Burgers in dé Armoede en Slachtofferlagen Die even Hun belastingformuliertje niet op tijd hadden Ingeleverd !

  In 1995 deed minister hoogervorst dáár wéér een schepje of tien boven op , die bevool de ambtenaren de Bevolking niet meer te mogen Helpen , ………nou Ik Kan Getuigen dat de terreur der ambtenaren vóór 1995 al verwoestend was , nú werd het regelrechte terreur en sabotage , dwarsbomen , treiteren , bedriegen en bedriegen !

  Er was ook iets via de belastingdiensten opgezet , waar door Belastingbetalers , van af 2004 tot 2009 de Kans niét Kregen om te veel vooruitbetaalde teruggaven recht te zetten , zal die hoogervorst ook wel gedaan hebben , , tevens werd er uitgebreid gedesinformeerd ,zoals eind 2004,begin 2005 roepen via PB51 en mogelijk via andere zenders van ” ja , wij gaan Uw Belasting voor uit invullen en Teruggaven regelen , en als het niet Goed is Meld U dat Gewoon”….nou ….onmiddelijk , gelijk al was het dus niet Goed !

  Gevolg …in 2009 Kregen 900.000 Huizenbezitters in de lage en laagste Inkomensklassen een dwangbevel omdat Ze niet terug Konden betalen , binnen een half jaar stegen de Huizenverkopen Aanmerkelijk en daalde de Huizenwaarde met meer dan 12 % !

  Even méér dan Drie Miljard bij de Burger gestald jarenlang om later een artificiele reccesie te kunnen aankondigen , dat de Burger daar aan Kapot gemaakt werd , tja er was Blijkbaar Niemand meer in de Staat en regering bij leven die Dát Wat kon schelen !
  Drie jaar te veel ,ongevraagd , terug gegeven , en nú moest dát binnen tien dagen terug ,mét drie jaar maal 5,2 % rente ,want anders …deurwaarder en dwangverkoop , zó is een belastingdienst in joodse terreurhanden , massamoordenaars !

  Òók op die manier , buiten het structureel de gehele Samenleving jaar in jaar uit op apegapen leggen , is terreur gepleegd !
  Het konstant Diensten weg nemen , Diensten veranderen namen wegnemen , Namen veranderen , regels veranderen , regels opleggen , voorwaarden veranderen , voorwaarden opleggen , en Dood laten betalen en onzeker en angstig houden , Dagelijks bangmaken met doemscenarios , Doodsvoorspellingen der Samenleving , en jaar in jaar uit ” reccesie roepen ” tussen de bezuinigingen op bezuinigingen door , die achteraf doodgewone staatsterreur en plunderingen bleken deed Zeer Veel Mensen de Das om , Dát Alles was Simpel onderdeel van een joodse plunder en terreur campagne !

  Buitendien buitenlanders , moslims ,afrikanen …al meer dan Dertig jáár de hand boven het hoofd houden bij hun schandaden en misdaden in de Woonwijken , zelfs de Politie werd verordoneert niet te mogen ingrijpen !
  Rellen in Grote Steden in 1972 , vanwege de schanddaden der buitenlanders werden de Kop ingedrukt en in de media , joodse terreur media verzwegen en vrij kort geleden nog door die zelfde joden van uit de staat en justitie misbruikt om Ons tegen buitenlanders tot Rassenhaat aan te zetten …toen het hén goéd uitkwam ten eigen bate , ten koste van Ons maar wéér !

  Buitendien een man die , net als alle joden op die nivos , aan massa Kinder verkrachtingen deed en Kinder moord !
  Maxim verhagen , donner , van mierlo , alexander pechthold , ruud lubbers ,wim kok , dries van agt , tang , van gerven , job cohen , Wélke jood dan ook , mannelijk of vrouwelijk , en Je Kunt Wéten …idem ditto , dat , die misdaden behoren tot hun cultuur en zijn bij hen vereist om op zulke posities te mogen functioneren , zelfs hun kinderen doen van kinds af aan al mee aan het Ons en Onze Kinderen verkrachten ,drogeren en martelen !

  Ik Hoop dat Je niet Denkt dat Dit een Boze Droom is Wat Je Nú Leest , Dít is Afgronddiepe Rauwe Ontzagwekkend kwaadaardige Realiteit , een zwijnestal van je welste waar Weerloze Slachtoffers en Slachtoffervolken van Geboorte af aan worden verkracht en misbruikt door die geachte joden en hun vrinden , en Zich ook nog eens Generatie op Generatie Dood moeten werken voor die gedrochten , onder een spervuur van hun gebeschuldig en gedreig , schanddaden en leugens , beledigingen en vernederingen het Hele Leven Lang !?

  Tj a , Deed Wie Dán Òók van de Autochtone Nederlandse Presidenten , Hoofdcommisarissen , Personeel , Politici , Regeringen , Partijen of Democracy Dát , waren ze al lang afgebrand mét én zónder wét , afgebrand in de jodenmedia en opgehangen door Elke rechter op het Noordelijk en Zuidelijk Halfrond en tien keer ter Dood Veroordeeld , Zélfs in Nederland !

  Joden ….hij !

  Komt of komen even later , na zéér Aannemelijk even op de Achtergrond als hoge ambtenaar gediend of eerder Illegaal stiekem Tóch de boel bepaald en beheerst hebbende , gewoon weer terug als minister en gaat gewoon wéér door met alle misdaden , élke dag , die hij eerst ook al deed !

  Inclusief het beschermen van Kinder porno Uploaders en het beschermen van joodse en buitenlandse misdaden en misdadigers in Buurten en scholen , Maatschappij en Huizen , bij rechtbanken en politieburos !

  Ik Ben , sinds Ik maar van uit Haarlem , in 2001 aan de Rand van nederland Ben Gaan Wonen voor Rust en Vrede , ook vanwege joodse overheidsterrorisme , al weer 6 maal door joden en hun semietenvrinden gedrogeerd , verkracht en gemartelt en meer Dood dan Levend geschopt , Dát is enkel nog Maar Wat Ik Mij Weer Ben Gaan Herinneren !

  Tja voer nog eens Kinder verkrachtersculturen in die het van de moord , plunderingen en verkrachtingen en het uit de Wieg roven van Je Kinderen moeten hebben , dat doen die joden trouwens al duizenden jaren om elke Weerstand weg te vagen !

  Dat Kun Je Zelfs in hun duivelse christenbijbel Bestuderen , ook daar in maken ze gewag van ghettos in Steden , Die Elkaar Blijkbaar naar het Leven Staan , en de jood , de namaakchristus , maar al net zo lang roepen “wees tóch in vrede stelletje beesten ,barbaren ,onmensen , slechte mensen , kijk eens hoé goed wij , joden , zijn !

  Dát doen ze Kinderen van af , enkel Mijn Ervaringen en Getuigenis , Drie Jaar Oud al aan , op scholen , in kerken en Waar Ze Ze maar kunnen te pakken krijgen , want Huizen binnen dringen en daar de Kinderen verkrachten en misbruiken vóór de Ogen van de Ouders Die Vaak dan ook nog eens moeten meedoen of er Allemaal aan gaan na de daden , is Mij Ook al van uit Mijn Zéér Vroege Jeugd Bekend , die joden die altijd zó tegen Ons brullen hoe goed zij zijn en hoé slecht en schuldig , pingepinge , Wij wel zijn maar niet Heus , en die moslims , semieten die altijd zó over Respect en hun geilige leer brullen tegen Ons !

  Dat is Sinds Ik Hiér in Dit Kleine Dorpje Kwam Wonen voor Mijn Rust en Vrede sinds 2001 al zeer veelvuldig Door Mij Gezien én Beleefd , dat dát nóg steeds een cultureel religiouse nachtmerrie is die Waar Blijkt !

  Tja Zelfs Heden Zijn Die , Die Weten wat de joden Wérkelijk met deze chronisch door hen opgezette situaties doen , met een Lampje Vaak Nóg niet te Vinden , en Helaas Zéker Niet Dáár Waar het Pijn Doet , in Onze Staat , Overheid en Democratie , Onze Beschermers , Dié Leven nog in de wanen Ze aangedaan door diezelfde joden op de lagere scholen en hebben dié Hersen spoelingen als uitgangspunt , tégen Ons Nota Bene , al eeuwen de criminelen helpende Ons onder te doen Gaan en plunderen maar !

  Die Weten géén eens waar voor ze werkelijk in Afghanistan zijn !
  Zeker om kharzai en zijn , Onze Kinderen heroine inspuitende broer , en hun belangen te beschermen of hun prachtige islam die Iedereen Die géén islamiet Wil zijn de dood aankondigd , zoals ze dat ook Onze Kinderen doen met hun heroine en verkrachtingen , en Ieder Die Géén islamiet Wil Worden ?

  En Pas op voor Wie Je Kiest ,want die joden zijn al lang het zinkende cda schip uit naar de PvdA gevlucht , zitten dáár al op Je Stem en Kind te wachten !

  Bedenk dat Èlke Huidige Partij Zéér Duidelijk heeft Gemaakt wát te zijn en wát te dienen !
  Kies Beter Niéts met een jood of Allochtoon er in , Het is Niet Fijn als een dader de Slachtoffers in het Gevang stopt , Dát Moét Anders Om !

    /   Beantwoorden  / 
 3. Ovidiu vibefm

  Is this a coincidence or what? Terrific page, I was just trying to find something like this.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.