Kabinet in crisisberaad om H-woord

Volgens verschillende ongetwijfeld goed ingelichte krantenredacties gaat de ‘top van de coalitie’ deze donderdag in het Catshuis in crisisberaad. Zowel Wouter Bos, Jan-Peter Balkenende als André Rouvoet zijn aanwezig en daarnaast de drie fractievoorzitters van de PvdA, het CDA en de ChristenUnie. De coalitie wil elkaar weer eens goed in de ogen kijken en weten welke kant ze met elkaar (Samen) op gaan. Goed dat ze dat doen, want wanneer ze maar een beetje langs elkaar heen zouden gaan zitten beslissen en rommelen, is er zo weer een of ander relletje. Duidelijk is dat de mogelijke onenigheden over de hypotheekrente-aftrek kunnen ontstaan. En dat wil natuurlijk niemand.

Lees ook:Formeer je eigen kabinet!
Lees ook:Wilde Zwijnen chaos Veluwe duurt voort
Lees ook:CDA wil peuterleerplicht
Lees ook:Gedonder tussen Bos en Balkenende
Lees ook:Tichelaar wordt de nieuwe Bos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.