Beatrix loopt binnen: Code Orange deel II

Kamervragen over de kosten van het koninklijk huis naar aanleiding van een onderzoek van RTL Nieuws over de forse stijging van die kosten de afgelopen tijd, hebben opnieuw tot consternatie rond De Oranje's geleid na het 'De Nederlander bestaat niet' incident. RTL Nieuws beweert dat de kosten van 83 miljoen in 2005 naar 113 miljoen zijn gestegen. Bijna alle partijen in de kamer vragen zich ten eerste af waar dat geld allemaal aan besteed wordt en ten tweede waarom die stijging (maar liefst 36%) zo sterk is. Terechte vragen. En Balkenende gaat ze beantwoorden ook

Lees ook:Jachtpartijen koningshuis kosten 640.000 euro
Lees ook:VVD-senator: ‘Eerste Kamerverkiezingen brengen slechtste in mens boven’
Lees ook:SP start propagandakrant genaamd NU
Lees ook:‘Terug naar Toen’ met GroenLinks
Lees ook:Formatie: akkoord uitgelekt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.