Geert Wilders mag niet mee met KLM

Geert Wilders mag van de KLM niet meevliegen in een van hun vliegtuigen, zo meldt RTLNieuws. Wilders wilde volgens RTL naar Moskou met een kamercommissie, maar de KLM vond dat geen goed idee omdat van tevoren Wilders'  veiligheids verzoeken niet bekend waren bij de Royal Dutch Airlines. De commissie is zonder Geert vertrokken.

Lees ook:Geert Wilders: ‘Our culture is better’
Lees ook:RTL-zaak geheime notulen Irak gaat gewoon door
Lees ook:WildersIsNotHolland.com
Lees ook:Irak-onderzoek rammelt
Lees ook:UIt de Ouwe Doos… Geert Wilders via Muntz en Van de Wint

25 reacties op “Geert Wilders mag niet mee met KLM

 1. Nilsson

  Geert weer in de belangstelling, ik moet toegeven dat doet hij handig. Met politiek heeft dat niets te maken. Ook Geert moet zich aan regels houden, geen nuance, ook niet voor bedreigde politici (helaas zijn ze dat bijna allemaal), Geert heeft geen uitzonderingspositie meer.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Frans

  Nilsson je kletst uit je nek! Geert doet gewoon. Dat de media hem steeds in beeld brengen, ligt niet aan hem!

  En deze vreselijke situatie dat hij speciale bescherming nodig heeft is niet in de eerste plaats de schuld van de mensen die Wildrs willen vermoorden omdat ze het niet met hem eens zijn, maar bij de Nederlandse politiek van decennia die 1: al deze moslims het land hebben binnen laten komen, als een koekkoek die zijn ei in het nest van een andere vogel mag leggen. Die komen met hun bagage. Die laten ze natuurlijk niet bij de grens achter, dat is gebleken. Voor wij nou denken, wat voor de hand ligt, dat dit dom is- en dat is het op het eerste gezicht, laten wij dieper graven. Dan komen wij uit bij criminele machten- Zionisten, die dit hebben gepland! WAAROM GEPLAND?
  Omdat- ik citeer wat ik net vond op: http://www.arsenalofhypocrisy.com – “It’s the function of the CIA and other intelligent agencies under orders from the bankers (Federal Reserve) to keep the world unstable, to propagandize and deceive the people. To instill fear and teach hatred of other peoples around the world, so that the American people will let the military/industrial/intelligence/media construct spend massive amounts of money for wars of conquest on militarily weak, energy rich nations. “
  Randy Atkins, Film Maker.
  En daar vond ik ook deze woorden van Bin Ladin: “I was not involved in the September 11 attacks in the United States nor did I have knowledge of the attacks. There exists a government within a government within the United States. The United States should try to trace the perpetrators of these attacks within itself; to the people who want to make the present century a century of conflict between Islam and Christianity. That secret government must be asked as to who carried out the attacks. … The American system is totally in control of the Jews, whose first priority is Israel, not the United States.” Usama Bin Laden
  Kijk daarom is de situatie in Nederland en het Westen, alle problemen door de toevloed van moslims juist ook vanwege de manier waarop onze overheden/ politiek hen behandelt, BEWUST GEPLAND zo gemaakt, en onze Premiers als Balkellende, Kok etc. zijn slechts marionetten (ja, wel heel gewillige hoor, en dat is hen zeker aan te rekenen!) van de Zionisten die dit netwerk van banken bezitten!
  Al in 1884 of daaromtrent heeft het Zionistisch Congres in Bern, Zwitserland bepaald dat er DRIE WERELDOORLOGEN zouden komen. Let wel toen was er nog niet een geweest! Die zijn allemaal door de Zionisten gepland. Maar het is niet politiek-correct om over de Zionisten, wat een zeer extreme mensenhatende beweging die de ergste vijanden van de mensheid zijn is, te praten.
  ZO ZIJN WIJ AL GEHERSENSPOELD door de media…onder controle van…ja…je raadt het goed: Dezelfde Zionisten! In 1884 werd al besloten dat de Zionisten aan het eind van WO III de macht over de gehele wereld zouden hebben. In Evangelische -Christen kringen gaat al het vermoeden rond dat de anti-christ een Jood is. Dat past in dit plaatje…al zijn de meesten Evangelische -Christenen zo mak dat zij zich – om vals – GEHERSENSPOELD, AANGEPRAAT, schuldgevoel, tot het geven van enorme bedragen aan Israel laten verleiden! Dat geld komt niet bij de Messiaanse Joden aan, die onze broeders zijn, integendeel…het komt bij hun vervolgers terecht…HOE DOM KUN JE ZIJN?
  Christenen worden voor het karretje gespannen van Israel door mensen als John Hagee, Pat Robertson etc. om Joden uit Rusland te halen en naar Israel te transporteren… Joden die Christus haten en vreselijke dingen zeggen over Hem in hun heiligste boek…neen, niet de Torah maar de TALMUD, welke door Jezus Christus Zelf fel veroordeeld is, omdat het het Woord van God krachteloos maakt!
  Dus het helpt als je bij de gebeurtenissen in de wereld, dit grote plaatje voor ogen houdt!
  Voor wat betreft de KLM: Het is te gek voor woorden dat onze politici niet met het regeringstoestel worden gevlogen- dat is daar voor! Dan word je niet in deze positie van vernedering gebracht door een stel onnutten van de KLM – die Pieter Lakeman in zijn boek “BINNEN ZONDER KLOPPEN” terecht een “CRIMINELE ORGANISATIE” noemt (pagina 164). Maar wij leven in een wereld waar leugenaars en misdadigers regeren, dus het hoeft niet te verbazen dat de KLM nooit strafvervolgd is voor haar misdaden!

  Bekijk dit interview met Eustice Mullins die door Henry Kissinger “de gevaarlijkste man in heel Amerika” werd genoemd!
  http://video.google.com/videoplay?docid=-7644857907453201814
  Zie ook zijn website: http://www.arsenalofhypocrisy.com/

    /   Beantwoorden  / 
  1. kerim

   Hou je bek Frans Of Ik Sla Hem DICHT

     /   Beantwoorden  / 
 3. Nilsson

  Nee het overkomt Geertje gewoon, zielige Geertje, hij is altijd klein en de andere zijn groot en dat is niet eerlijk.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Richard

  De grootste zielepiet dat ben jij nog altijd Nilsson. De man bij uitstek om tegen de feiten in te zwammen. Mag ik je eens vragen welke linkse baggerpartij jij aanhangt?

  Je bent niets meer als een eierdopje die allochtoontjes knuffelt. Mensen als jij halen me het bloed onder de nagels vandaan. Allochtonen in je wijk is zwaar ergerlijk. Ga er zelf eens tussen wonen. Pas daarna kun je erover meepraten.

  Ze verzieken werkelijkwaar alles in de buurt. Schelden, agressie, stelen en schijt aan alles en iedereen. En kom niet met dat gelul van: dat is maar een klein groepje. De problemen zijn aanzienlijk en niet te tollereren in ons huis. Jij verkoopt ons huis aan woestijnratten.

  Ik hoop ook wel zoooo op flinke rellen en ongeregeldheden na de Koranfilm. Hopenlijk gaan er daarna weer een aantal moskees en Islamitische kutscholen in de fik.

  En dan Iran. Die dreigen met van alles en nog wat als die film wordt uitgezonden. Ze roepen dan ook nog vage kreten over rechten van de mens. Het is echt te triest voor woorden, die hele kut Islam. Uitroeien die handel!!

    /   Beantwoorden  / 
 5. robert

  ik heb nog nooit iemand gezien die zo ze eigen volk verneukt.alles maar laten gebeuren met je eigen mensen en nog lachen ook.dat deugt niet.kijk zo’n richard treurig.maar ik begrijp ze angst wel en zal hem niet uitlachen.maar jij maakt je eigen volk zwart.dat is iets waar je hun niet op kan pakken,staan als een volk achter elkaar goed of slecht.wat ze ook doen er is er geen een die zegt nou er zijn erbij die mogen terug.nee nilsson denk dat vadertje drees niet op trots op je is. wij ook niet en hun ook niet want wie hou daar wel van je eigen volk te verneuken.

    /   Beantwoorden  / 
 6. Nilsson

  Richard je mag het me gerust vragen maar het antwoord zal je niet bevallen; ik hang geen enkele linkse partij aan. Ik zie ook alweer dat jij precies weet waar ik woon, wie ik aanhang en wat ik denk. Lijkt me logischer dat je eerst eens probeer te ontdekken wie jezelf bent, daar heb je je handen aan vol.

  Robert ik voel me echt niet vertegenwoordigt door jou of welke andere rechtsextremist hier op dit forum. Deel me niet in bij jouw volk want daar hoor ik niet bij. Als we het over zwart maken hebben dan lijkt het me goed eerst eens even naar je eigen soort te kijken. Ik lach er trouwens niet om, ik vind het bloedserieus en niet om te lachen. Jouw interpretatie komt uit jezelf en appelleert blijkbaar aan je eigen gevoel.

    /   Beantwoorden  / 
 7. Nilsson

  He Richard heb ik op je tere zieltje getrapt. Wat een grote jongen ben je al en maar dreigen; straks pak je me mijn lolly ook nog af, ik wordt nu al bang. Echt, je bent iemand waarbij mensen graag in de buurt zijn een toffe gozer met zoveel intellect mag je wel oppassen dat je hoofd niet op de grond valt.

    /   Beantwoorden  / 
 8. robert

  dus als je het niet met het beleid van Ella Vogelaar eens bent.en dat je het generaal pardon een soort populaire verkiezing stunt vindt.ben je rechtsextremist kortzichtig nilsson,knullig en onhandig.maar het blijft dat we in nederland zijn uit discuseert.want links gil maar wat en rechts zijn extremisten.uitgepraat.en de lachende derden gaat gewoon door met het nederland van morgen.

    /   Beantwoorden  / 
 9. Richard

  Lachen met jou Nilsson. Hoezo zou ik niet weten in welke woonsituatie jij verkeert en wat je profiel is (behalve idd politieke voorkeur maar het druipt ervan af.) Als jij niet weer de boel hebt verdraait dan weet ik je lengte, gewicht, woonsituatie, werksituatie enz. Dat loop je zelf allemaal te verkondigen, stumpert. Op dit blog waar jij aan vastkleeft als een sticker.

  Je bent een oelewapper met dementie. En of ik een toffe gozer, een klootzak of wat dan ook ben. Het zal me een worst wezen maar ik weet waar ik voor sta en dat is een Islam-vrij Nederland. Islam zuigt…wat? Het is gewoon een deepthroat. En pak nu je theesetje maar en ga lekker op bezoek bij die Islam ratten die ons land verzieken.

    /   Beantwoorden  / 
 10. robert

  ja komt nilsson weer.hee robert ben jij ook richard nee maar het schijnt als ik een stukje terug schrijft dat richard altijd het laatste woord wil hebben.en daar kan ik niets aan doen.wordt je toch gek van van die gast.over stickers en vastkleven gesproken.

    /   Beantwoorden  / 
 11. Richard

  Beneden mij woont een dealer met opvliegend humeur.
  Nu hen ik al dat gezeur met junks voor mijn deur.
  Ze arresteerden hem al reeds,
  maar die kerel had al aids.
  Dus hij hoefde niet te zitten en nu dealt die gast nog steeds.
  En alleen aan allochtonen,die hier wonen, dat zweer ik.
  Maar dat mag ik zo niet zeggen want dan dicrimineer ik.
  Je mag in Nederland geen feiten constateren,
  Van die linke linkse heren, krijg toch allemaal de klere!!!!!

  FOK DAT!!

    /   Beantwoorden  / 
 12. Nilsson

  @Robert als je mij verwijt dat ik mijn eigen volk verneuk, jouw woorden niet die van mij, dan zit je op dat moment voor mij even in de door mij beschreven hoek. Gebruik zelf niet zulke grote woorden dan doe ik dat ook niet. Behalve tegen Richard dan. Ben benieuwd met welk origineel antwoord hij nu weer komt.

    /   Beantwoorden  / 
 13. Richard

  Pas maar op jullie twee. Voor je het weet ben je holmaatjes van elkaar. Wel ief en schattig hoor. Als jij dat niet doet, dan doe ik het ook niet schatje. Neem je em vanavond dan lekker diep?

  Oh o o, wat ik nu weer zeg, mag vast niet van Allah en zijn bilmaatje Mohammed. En naast Allah, vergrijpt hij zich bovendien aan kleine meisjes zonder schaamhaar. En bij gebrek aan beter geeft hij de kameel een beurt.

  Origineel, of niet dan, Nilsson? Theepot rukker dat je er bent!!

    /   Beantwoorden  / 
 14. robert

  Richard je praat als een kind van 6.je hebt eeb frustratie die zeldzaam en zielig is.en heb te doen met je buurman aids en een lul als buurman.hoe slecht kan je het treffen in het leven.nou zal ik je ook wel op je zielige zieltje trappen.maar daar kom je wel over heen je bent pas 15 dus ga er verstandig mee om.en als je zegt dat je volwassen bent krijg ik nog meer te doen met je buurman.lummel en nou naar je nest is al 9 uur.

    /   Beantwoorden  / 
 15. Nilsson

  Erg origineel Richard, je moet vast erg om jezelf lachen. Niet alleen origineel ook nog zo volwassen werkelijk heel Nederland ligt aan je voeten. Doe er nog een leuk rijmpje bij, pas wel op met taalfouten.

    /   Beantwoorden  / 
 16. Richard

  Haha ja over zielig gesproken. Zie dan, gebroederlijk als 4 handen op 1 buik ten strijde. De twee oetlullen hebben elkaar gevonden. Haal de buttplug maar uit het nachtkastje hoor.

  Rijmpje:

  Je wordt bekeken in discotheken, vol agressieve allochtone patsers en domme snor teven.
  En kijk je rond in de wijken, denk je van: waar zijn alle kaaskoppen nou gebleven?
  Wijken vol troosteloosheid en ellenlange rijen bij het postkantoor.
  Tis 1 mierenhoop van mensen, iedereen heeft haast en alles raast maar door!

  ISLAM hoort absoluut niet thuis in de Westerse wereld! Het past niet en ze willen niet passen en zeker niet aanpassen. Zandhappers horen in de zandbak!

    /   Beantwoorden  / 
 17. Shought

  Serieus, Geert Wilders doet precies het tegenovergestelde van wat moslimterroristen doen, hij is extreem tegen de islam en zij zijn er extreem voor. Hij probeert de balans gewoon in evenwicht te brengen. Ik zeg niet dat het goed is noch dat het slecht is, maar hij bereikt er hoe dan ook mee wat hij wil; meer publiciteit over de islam, al is het geen slechte publiciteit dan zorgt het er wel voor dat de islam bekender wordt, waardoor er meer waarschijnlijk meer begrip vanuit onze kant komt. En dat zorgt er dan weer voor dat er minder problemen voorkomen tussen moslims en geboren nederlanders.(Dit is vast niet zijn bedoeling maar als je er goed over nadenkt kom je wel tot deze conclusie, hij doelt natuurlijk op slechte publiciteit, of hij die krijgt is nog maar de vraag). Ik denk dat je al heel veel problemen in nederland oplost met een GOEDE inburgeringscursus voor ALLE moslims die het land binnenkomen, zodat ze de taal goed begrijpen en er minder snel misverstanden voorkomen. Als de mensen in westerse landen maar eens meer begrip hadden voor de islam, en omgekeerd precies hetzelfde zouden er veel minder conflicten zijn.

  En alsjeblieft hou het gewoon bij het onderwerp en hou op met elkaar afzijken! Wat heb je daar nou aan, iedereen mag zeggen wat hij denkt ookal is iemand anders het er niet mee eens… Dus luister naar elkaars punten en probeer een wat toegeeflijker te zijn tegenover elkaar. Niemand weet alle feiten en niemand weet welke reactie een actie gaat veroorzaken, dus wat ik hier heb gezegd over de gevolgen van die film is alleen maar speculatie. Maar je hebt er in ieder geval meer aan als jullie gebekvecht.

    /   Beantwoorden  / 
 18. OmG

  OMG/OMA, wast een gezever hier stelletje kleuters

    /   Beantwoorden  / 
 19. Shought

  Nuttige reactie OmG…

    /   Beantwoorden  / 
 20. Joop

  Jongens…. lees alsjeblieft niet de teksten van die Nilsson, want dat is me toch een uitkeringstrekker.
  Aan zijn berichten te zien is Nilsson het type dat elke dag in het dorpscafe zit om zijn ongenoegen te uiten over hoe het allemaal gaat in de wereld. Maar ondertussen wel iedere maand bij de gemeente zijn handje ophoud zodat daar zijn bijstandsgeld in wordt gedrukt.

    /   Beantwoorden  / 
 21. Lars van der Werf

  Waarde Joop,

  Een beschuldiging op de man lijkt me hier absoluut niet op zijn plaats. Iedereen heeft recht te schrijven wat hij of zij denkt. Ik dacht dat u en de uwen daar zo voor in stonden. Niet dus.

    /   Beantwoorden  / 
 22. Nilsson

  Joop moest eens weten. Bedankt Lars.

    /   Beantwoorden  / 
 23. robert

  joop moeilijk he,om een blog een beetje inhoud te geven.en niet elke uitkeringstrekker zit voor de lol thuis.er zijn heel veel mensen die door een reorganisatie op oudere leeftijd thuis komen te zitten en niet meer aan een baan kunnen komen.leuk voor die mensen om zo’n stukje te lezen.denken en dan schrijven.en als je dan denk zo dat is best moeilijk.is er nog altijd http://alleskids.jouwpagina.nl/ zijn ook leuke dingen op het net.

    /   Beantwoorden  / 
 24. Xtreme

  ga je mond spoeln, geert is super, al dat graftuig moet het land uit en zo snel mogelijk, krijg nou toch helemaal de donders. goed zo geert, zet het land maar weer in zijn orginele staat

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.