‘Grotere terreurdreiging door wereldtour Fitna’

Dit Twitterbericht van de PVV zelf wees me er op. Het schijnt dat er in Nederland weliswaar geen terreurcellen van de gevreesde Al-Qa’ida te bekennen zijn, maar de Fitna wereldtour die Geert Wilders vandaag begon in Israël brengt wel nieuwe terreurdreiging met zich mee. Het leuren van Geert met zijn film in het buitenland maakt dat de dreiging nog altijd ‘substantieel’ is. En dat alles beweerd coördinator terrorismebestreiding Tjibbe Joustra.

Volgens de Joustra’s inlichtingen houden terreurgroepen zich in Nederland vrij rustig, in tegenstelling tot het zooitje moslimextremisten in het buitenland. En daar komt dan ook vooral de dreiging vandaan.

We zullen zien. Bovenstaande dodenlijst is in elk geval nog niet afgewerkt.

Lees ook:Door Fitna zijn wij straks de lul
Lees ook:Een jaar na Fitna. Wat merkt u er nog van?
Lees ook:GroenLinks: Houdt Israëlische nederzettingen in de gaten
Lees ook:Deense cartoon-premier slaat Geert Wilders’ steun af
Lees ook:Van den Broek: ‘Wilders Fitna meteen verbieden’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.