Hero Brinkman uit het boevennest gezet

Het achterlijke opruiertje van de PVV Hero Brinkman die iedereen rondom het Antillenoverleg maar loopt te beledigen en allerlei onzin roept, is uit de afgevaardigde Tweede Kamer delegatie gezet. Hij noemde de Antillen eerder al een boevennest en nu maakt Brinkman het nog doller door op de Amerikaanse zender FoxNews (die smullen van dit soort taal) de eilanden ‘corrupt as hell‘ te noemen én ook nog eens de minister uit te maken voor leugenaar. Het lijkt wel of de PVV altijd uit is op conflict en niet op oplossingen. Of zeg ik nou iets geks?

Lees ook:De gematigdheid druipt er af…
Lees ook:Uit de Ouwe Doos… Bob de Rooy vraagt het CDA
Lees ook:SP’er Roemer wil veilig OV
Lees ook:COLUMN Wat een gezeik allemaal vandaag
Lees ook:Islampreker lijkt wel de duivel…

Eén reactie op “Hero Brinkman uit het boevennest gezet

 1. Mw. van H.

  Democratie in Nederland? Wouter Bos zei vandaag: ‘In het verleden’ heeft toenemende bureaucratie geleid tot corruptie binnen de Nederlandse overheid.

  De bureaucratie is jaarlijks toegenomen, dus ook de corruptie neemt jaarlijks toe.

  Voorgelogen en bedrogen, leugens en manipulatie.

  De Nederlandse burger mag niet klagen, want hij is oh zo rijk. Niet klagen, want in de ‘derdewereld’ moet men leven van 1 dollar per dag.

  Als 16e economie van de wereld en als 4e grootste investeerder in de VS, mag de Nederlandse burger nog steeds niet profiteren van het zoet, maar wel jaarlijks meer betalen voor het zuur.

  Het zorgstelsel is uitgekleed, de zorgstaat bestaat niet meer, maar betalen doen we er wel voor. De Nederlander wordt niet vertegenwoordigd door de politici op het pluche in Den Haag.

  Ons land verloederd en de levensstandaard van de gemiddelde Nederlander zakt dagelijks verder weg.

  Samen in vreedzaam en sterk protest!

  http://nederland.webklik.nl

  Tegen de leugens, tegen de corruptie, tegen de diefstal en voor het belang van de Nederlandse bevolking! Ik zal er zijn op 25 en 26 februari en hopelijk velen van u met mij!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.