Oranje boven, Oranje boven, Oranje boven de wet

De afgelopen twee dagen is mijn vetrouwen in het koningshuis licht gedaald. Hoe dat kan? Prins Willem-Alexander vliegt (dat mag daar normaal gewoon niet) naar Antartica, prinses Christina sluist allerlei geld weg en ontduikt de belasting (dat kan legaal, toch noem ik het ontduiken) en nu blijkt er ook nog iets ‘via Noordeinde‘ te lopen. Nou kan ik opgejaagd zijn door de media, kan ik het grandioos mis hebben of een trauma hebben overgehouden aan de corruptie van Prins Bernhard, maar ik vetrouw Oranje niet meer zo. Ze leven boven mijn stand, dat is duidelijk en dat vind ik nog tot daaraantoe, maar dat ze gewoonweg boven de wet leven, dat kan ik niet hebben. U wel? De Kamer heeft er gelukkig ook zo haar bedenkingen bij.

Lees ook:Jachtpartijen koningshuis kosten 640.000 euro
Lees ook:Uit de Ouwe Doos… Het Jeugdparlement in 1952
Lees ook:Mozambique: Een kalashnikov in het landswapen
Lees ook:Nieuw boek zegt: ‘Nederland nog altijd gidsland, getuige Jacobse en Van Es’
Lees ook:Bert Bakker barst los

2 reacties op “Oranje boven, Oranje boven, Oranje boven de wet

 1. ex israelite Victim

  Koningshuizen zijn gebracht en opgezet door joden , die installeerden ze , meestal Mensen uit het eigen Volk , om een kop van jut te hebben als afleiding voor jodenmisdaden door de eeuwen heen , in de arabische sector waren eerder al ,omdat de joden daar eerder al aangekomen waren wel 52 koninkrijkjes en Volkenarmpjes!

  Die net als de honderden en duizenden koninkrijkjes hiér elkaar , meestal het eigen Volk dus aan het verkrachten , uitvreten , plunderen en afslachten waren !

  Een koningshuis dat iets van vijf miljard heeft in een koud kikkerlandje ,waar de Mensen massaal en chronisch de Huizen uit worden gejaagd van de Armoede is wel een Bevreemdend Feit !

  Mededogen of vaderlijke of moederlijke gevoelens jegens het Volk kon Ik Tóch al nooit Vinden !

  Van de Lijn die Ik Ken , Sommigen Zelfs zeer Persoonlijk van toen Ik Kind Was ,dat gaat terug tot de Oude Wilhelmina en Prins Bernard de Kinder vriend , is willem alexander Mijns Inziens wel de meest onbarmhartige en ook achterbakse troonopvolger die Ik ooit Zag , die is géén toekomst voor Volk en Vaderland of Moederland , geen Goede in elk Geval !

  Schrijf Ik BZ en koningsrelaties aan over wat de joden met de Kinderen in het Land doen , stuurt die moordenaars op Mijn Dak , tja Vriendelijk is Anders voor Je Volk !

  Een koningshuis is altijd het wapen van de jood geweest om te plunderen en dan de schuld aan de koningen te geven , dat beest , zo is elke revolutie geweest als de schatkist leeg was en het Volk de koning Zat Was , dan was de jood altijd ál weg en de koning had het gedaan en pech !

  En Het Volke Ook !

  Apropo , tegenwoordig in Moderne Tijden hebben joden ipv koningen , presidenten en partijen en zelfs democratie als kop van jut voor hun schulden voor Schut !

  Nú Bent U het Zelfs Zelf altijd geweest , want U Kon Tóch Kiezen een ander immers waar ook een jood in zat !

  Een Boekje open over de daden van mis der joden door de eeuwen heen , dan nog maar één familie en één Verhaal , maar die hadden wél Engeland binnen een paar jaar als eigendom , en daar na op naar de volgende tot nú ! http://cultures.99k.org/Cultures/Some%20of%20Them.htm

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.