SGP geeft acht

De Guido de Brès-Stichting, het studiecentrum van de SGP, organiseert op vrijdag 26 januari een Guido-conferentie met als titel "Geeft 8!". De conferentie gaat over veiligheid. Weer een bijeenkomst over terrorisme en uitzendingen van Nederlandse militairen naar bijvoorbeeld Uruzgan? Zeker niet. SGP vindt namelijk dat er veel meer onder het kopje 'veiligheid' valt dan bovengenoemde zaken.

 

"Voor Europa zijn dat onder meer ontwikkelingen op het gebied van een gezamenlijk veiligheids- en defensiebeleid", lees ik op de site. "In een internationale context waarin veel verandert, is het nodig dat het bestaande en veranderende beleid kritisch bekeken wordt. Is alles zo vanzelfsprekend als het lijkt? Is herijking of op zijn minst herbezinning nodig? De snelle ontwikkelingen op het terrein van veiligheid en defensie in Europa en de uitbreidingen van de EU en de NAVO in 2004 vragen een hernieuwde oriëntatie."

Mocht u op 26 januari in de buurt zijn van Delft, dan is deze conferentie misschien best interessant.  

 

Lees ook:Spotje ‘tegen de oorlog’ van SP
Lees ook:Tandarts en pil terug in basispakket
Lees ook:Kosovo wordt erkend door Nederland
Lees ook:Welke partij maakt zich druk om holebi’s?
Lees ook:Meeste Nederlanders blij met EU-lidmaatschap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.