Karzai heeft de Kamer wat te zeggen

De dranklucht hing nog tussen de blauwe zetels. De ochtend na de grandioze overwinning van het Nederlands voetbalelftal op Italië, sprak de president van Afghanistan de nog enigzins benevelde Kamer toe. De goede president lulde een eind in het weg omdat hij natuurlijk wil dat 'wij' langer in zijn 'oude' land blijven. Uiteraard riep Karzai dat hij bijzonder onder de indruk was van al het werk wat de Nederlandse militairen uitvoerden in Afghanistan. Kontenlikkerij van de bovenste plank. Een tong die wanhopig naar de puinhopen van papaver en kalashnikovs kijkt.  

Lees ook:Wat zijn we toch tevreden
Lees ook:Spotje ‘tegen de oorlog’ van SP
Lees ook:VVD wil papaver opkopen
Lees ook:POLLuitslag… Weg uit Afghanistan!
Lees ook:Filmpje RMP: ‘Magazine President’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.