Staatssecretaris De Jager lètterlijk onderuit bij Bush

De uiterst bekwame CDA staatssecretaris Jan Kees de Jager is letterlijk op z'n gezicht gegaan. Volgens de NOS-website raakte het toch wel gezette lijf van Jan Kees door de marmeren, gladde vloer in het Witte Huis uit balans en maakte hij een flinke uitglijder. Gelukkig heeft de arme ziel niets overgehouden aan zijn valpartij en ging het diplomatiek een stuk beter. Kort na de val schoof Jan Kees weer buitengewoon professioneel bij president Bush en president Medvedev bij het avonddiner aan. Ik ga zoeken naar een filmpje.

Lees ook:Witte Huis: ‘Bill Clinton is hypocriet’
Lees ook:Wolfowitz stapt terecht op
Lees ook:Ben Bot vindt het ook jammer
Lees ook:Nederland overschat zichzelf
Lees ook:We staan er goed voor, volgens JP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.