Geert Wilders: ‘Our culture is better’

Geert Wilders is lekker bezig. Zo zat hij gisteren nog in een roeiboot op deze blog en staat hij vandaag in The Wallstreet Journal. En dat met weinig zuinige woorden. De kop is duidelijk: ‘Our Culture Is Better’, brult het op de site. Ik citeer uit TWSJ: “By his own description, Geert Wilders is not a typical Dutch politician. “We are a country of consensus,” he tells me on a recent Saturday morning at his midtown Manhattan hotel. “I hate consensus. I like confrontation. I am not a consensus politician. . . . This is something that is really very un-Dutch.”"

Lees ook:Geert Wilders mag niet mee met KLM
Lees ook:WildersIsNotHolland.com
Lees ook:Verdonk en Wilders flirten onder de kerstboom
Lees ook:Geert Wilders film heet Fitna
Lees ook:Balkenende gaat los in Pekings Heineken Huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.