De gematigdheid druipt er af…

Ik weet heus wel dat het een verdomd lastig conflict is daar op de Gazastrook in het beloofde land, maar ik kan wel menselijk denken. En als ik dan heel menselijk en wellicht een beetje te emotioneel denk; wordt het me redelijk duidelijk. De Palestijnen zijn de lul en de Israëli’s misbruiken hun positie en hun overvloed. Echter lijkt de Hollandse regering er maar niet uit te komen en blijft het bij gematigde oordelen. ‘Ze zijn allebei even fout’ en ‘Het is een moeilijk conflict’ werd mijns inziens iets te vaak uitgesproken vandaag bij het door Harry van Bommel (SP) aangevraagde spoeddebat inzake het Gaza-conflict. Ik word er een beetje boos van dat de Nederlandse regering in de persoon van Maxime ‘Mister Twitter’ Verhagen niet eens een keertje ondiplomatiek kan reageren op onmenselijkheid.


Lees ook:‘Dirty Harry’ krijgt steun uit alle hoeken
Lees ook:Harry ‘Intifada, Intifada!’ van Bommel is de lul
Lees ook:VVD en SP verenigd in Koerdenleed
Lees ook:SP: illegale orgaanhandel net zo erg als sextoerisme
Lees ook:SP voert campagne voor Irak

4 reacties op “De gematigdheid druipt er af…

 1. Ronald

  Genuanceerdheid is ook een deugd

    /   Beantwoorden  / 
 2. frank Koster

  Eigenlijk is het niet zo moeilijk je hoeft aleen de orgine van veel reliegies maar te achter halen en je ziet dat het “beloofde land” een jammerlijk gemiinterperteerde en waarschijnlijk expres gemanipuleerde frase is uit een astrologisce verschijning die elke kertavond zich in volle glorie aan de sterrenhemel voor ons zichtbaar is!
  http://www.youtube.com/watch?v=9vm_wh-84D8

  http://www.youtube.com/watch?v=EGU2jsfFUCM

    /   Beantwoorden  / 
 3. twikky

  “Het Kamerlid zei dat zijn oproep tot een intifada ook gezien kan worden als een geweldloze opstand van de Palestijnen tegen de Israëlische bezetting”

  Dat hebben we in het verleden wel kunnen zien dat palestijnse initfada’s geweldloos zijn. Maar misschien belooft mevr Kant aan israel wel dat het de volgende keer er geweldloos aan toe gaat.

  Waar heeft ze heeft de afgelopen jaren gezeten. Van een zo vooraanstaand politicus als mevr kant mag je toch op z’n minst verwachten dat ze goed op de hoogte is van praktijksituaties voordat ze wat roept of eis ik nou teveel van haar ?

  Pakt ze er altijd een woordenboek bij (in dit geval dus het woord ‘intifada’) om te bezien of ze een ongenuanceerde aktie (nog netjes uitgedrukt) van een partijgenoot weg kan wuiven.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.