COLUMN Wat een gezeik allemaal vandaag

Het moet er even uit. Vandaag heb ik mij groen en geel geërgerd aan de hele vaderlandse media, aan Geert Wilders, aan premier Balkenende en aan de de algemene 'volksopinie'. Mensen die de kersttoespraak van Koningin Beatrix niet gehoord hadden, noch van het bestaan wisten, hadden vandaag ineens kritiek op de vorstin, slechts omdat Geert Wilders er een paar krachttermen tegenaan had gegooit. Vervolgens vlogen de media er op als een stel dolle honden op een dood konijn met het gevolg dat nog geen uur na de uitspraken van Wilders 106 (!) verschillende media er een bericht over hadden geplaatst op internet.

Geert Wilders is de man die het kleinste pikkie heeft van alle mannen in die hele Tweede Kamer. Iedereen die ook maar íets zegt over tolerantie (gewoon een heel erg Nederlands volkskaraktertrekje), of maar durft op te merken dat niet alle buitenlanders slecht zijn, of gewoon maar zegt dat hij of zij het niet eens is met de standpunten van Geert, is de 'peroxide-prins' op zijn pik getrapt en roept hij meteen van de hoogste minaret dat hij wordt gedemoniseerd en dat iedereen (inclusief de vorstin) tegen hem en zijn partij is.

Hij zeurt. Hij zeurt omdat hij niets zinnigs te zeggen heeft en geen oplossingen biedt. Ik weet best dat we stikken van de problemen in Nederland en dat dat met veel dingen te maken heeft, maar Geert Wilders constateert ze slechts met krachttermen en heeft vervolgens de meest idiote en onuitvoerbare en schreeuwerige oplossingen. Het gaat allemaal volledig aan het 'Hollandse' voorbij wat die limburger wil.

En ik doe daar niet meer aan mee. Ik weiger achter de roepende idioten aan te rennen. Ik neem Geert Wilders bloedserieus, maar als de man het nodig vindt ongefundeerd idioterie te verspreiden, dan hoeft het van mij niet meer. Het is jammer, want Geert Wilders heeft genoeg hele goede punten. Goede punten die op deze manier geen enkele navolging zullen vinden omdat niemand hem langer serieus zal nemen door zijn geschreeuw

Wat Wilders vandaag verkondigde, wordt door geen enkele andere partij gesteund. De rest van de Tweede Kamer is het totaal niet eens met Wilders. Het is dan ook ronduit merkwaardig te noemen dat er zóveel aandacht gaat naar Geert zijn standpunt. Wat Wilders wil, kán niet, is totaal ongepast en nog eens rellerig van aard ook. Je kunt het uiteraard ook 'opschuddend' noemen, je kunt het daarnaast 'revolutionair' noemen, maar feit blijft dat niemand de kritiek deelt.

Vandaag werd gezegt door een kamerlid, ik weet even niet meer welke, dat het toch van de gekken is dat de koningin niet meer zou mogen oproepen tot saamhorigheid. En dat is natuurlijk ook zo. Geert Wilders verwijt Beatrix saamhorigheid. Wat wil de man nou? Ik volg het gewoonweg niet meer. Alles wat hij doet is ongefundeerde straattaal van IQ's van onder de 70 roepen en vervolgens diezelfde IQ's te misleiden en aan de hand te nemen zonder dat ze weten wat er wérkelijk gaande is. Wilders spreekt dan wel 'begrijpelijke' taal, maar het is daarnaast de meest grote onzin.

Een Balkenende moet op zo'n moment nog harder zijn dan hij nu is. De NOS sprak zojuist nog over de 'harde' woorden van de premier, maar ik heb ze niet gehoord. Van mij mag dat nog harder. Het moet maar een keer afgelopen zijn met dat opruiende toontje, dat 'dit gaat nergens over' toontje.

Ik loop er niet langer achteraan. Als Wilders gaat funderen, ben ik de eerste die de beton levert, maar ik ga hem niet helpen als hij zit te klooien met een balkje hout en een beetje zand.

Lees ook:CDA en alle anderen in paniek door film Wilders
Lees ook:Website Geert Wilders’ Fitna online
Lees ook:Verhagen weet dat Geert Wilders’ methode niet werkt
Lees ook:UIt de Ouwe Doos… Geert Wilders via Muntz en Van de Wint
Lees ook:COLUMN… Geert Wilders is een hond

55 reacties op “COLUMN Wat een gezeik allemaal vandaag

 1. Hans

  Jammer van die oogkleppen Larsje. Wilders heeft wederom gelijk en durft de problemen tenminste te benoemen ipv te verbloemen. Links is om je reet mee af te boenen.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Rob Nijkamp

  Stel dat ik het had gezegd, dan was de politie al lang geweest en had ik een boete voor Majesteitschennis gekregen.
  Maar ja, je bent Tweede Kamerlid en er zijn een heleboel Nederlanders die hun geloof in je hebben uitgesproken. Dan mag je beledigen en zal een ieder voorzichtig, maar Politiek correct reageren. Volgens mij moet Geert Wilders gewoon de Kamer uitgezet worden en uitgesloten worden van enige politieke functie. Niet dat ik een fan zal ben van het Koninklijk huis, maar dit is gewoon een aso reactie. Juist Nederland is groot geworden door de Multiculti. Onze ouders en grootouders wilden in de jaren 60 geen vuil werk meer doen (awart/wit gesproken) en dus werden werknemers uit Zuidelijke landen gehaald, die mede Nederland groot hebben gemaakt. Een beetje geschiedenis is wel belangrijk om te weten, ook voor 2e Kamerleden. Dus niet verbloemen, juis wel benoemen, maar dan wel op de juiste manier en ook graag komen met mogelijke oplossingen. Deze heb ik tot op heden nog niet gehoord uit de mond van Wilders.

    /   Beantwoorden  / 
 3. J Vrolijk

  Wilders gaat het om de aandacht en de discussie. En wat doet Balkenende: meteen reageren en er zelfs een debat over willen hebben. Dom, dom en nog eens dom. Het CDA moet trouwens zelf ook eens stoppen de grote onschuld uit te hangen. Ook zij zetten een grote groep mensen binnen de maatschappij buiten spel. Namelijk de armsten onder ons. Het zou hen en de Koningin sieren om daar, zeker rond kerst, eens wat meer aandacht aan te besteden.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Hans

  Niemand die zijn kritiek deelt? 15 zetels in de peiling, dat zijn toch zo’n 1 miljoen mensen. Maar die zijn volgens links het spoor bijster. Laat me niet lachen met deze multikul poppenkast. Ik wacht handenwrijvend de koranfilm van Wilders af. Eens zien wie er weer op zijn pik is getrapt en massaal gaan lopen janken vanwege het blootleggen van verwerpelijke Middeleeuwse praktijken die met de Islam zijn verweven. Waarheid doet pijn!

    /   Beantwoorden  / 
 5. Nilsson

  Dus Hans alles wat het niet met Wilders eens is is vervolgens verwerpelijk linkse multikul onzin. Om je argumentatie kracht bij te zetten neem je nog eens 10% van de bevolking (als je kunt rekenen is nl. 15 zetels 10%) en niet de andere 90%, als democratisch feit. De ideeën en stellingen van Wilders worden zolangzamerhand toch echt vergelijkbaar met de beste fascistische en dictatoriale tradities; schaf alles/iedereen wat/wie het niet met je eens is af.

  Wie voelt zich nu telkens op zijn pik getrapt, gedemoniseerd en niet begrepen.Wat is Wilders toch weer zielig, en wat betoond zijn achterban toch weer sympathie met zijn zielige standpunt. In een ding moet ik hem en zijn achterban echt gelijk geven, jullie zijn zielig. Om met een goed Nederlands spreekwoord te eindigen, “wie een kuil graaft voor de ander valt er zelf in”.

    /   Beantwoorden  / 
 6. nico groen

  HET MOGE DUIDELIJK ZIJN,DAT WILDERS ZO ALS
  ALTIJD WEDEROM GELIJK HEEFT,DE LINKSE
  ONNOZELEN JANKEN WEER,DE KONINGIN[MET ALLE
  RESPEKT\ LEEFT IN EEN IVOREN TOREN,ZE MOET MAAR EENS EEN POOSJE TUSSEN DE CULTUURVERRIJKERS GAAN WONEN,WANT ZIJ,DE CULTUURVERRIJKERS ZITTEN VOL HAAT,EN ONVERDRAAGZAAMHEID,JEGENS DE OORSPONKELIJKKE
  BEWONERS VAN DIT LAND,DE HEER WILDERS HEEFT
  VOLKOMEN GELIJK.LEVE GEERT WILDERS

    /   Beantwoorden  / 
 7. Nilsson

  Ik hoor maar een groep janken en dat is Wilders en kornuiten. Natuurlijk heeft hij gelijk, daarom overschreeuwt hij net zoals jij Nico de boel gewoon. Als je geen gelijk krijgt dan neem je het toch gewoon. De belangrijkste reden om blij te zijn dat ik niet in een door jullie genoemde wijk woon, is dat ik dan tenminste niet tussen jullie woon. Want oh oh oh wat zal dat gezellig zijn zure bommen eten, zo oorspronkelijk.

    /   Beantwoorden  / 
 8. Kees

  Hoi Nico, tip voor een goed voornemen voor 2008: koop een nieuw toetsenbord, je capslock blijft namelijk hangen. ;-)

    /   Beantwoorden  / 
 9. Tim

  Beste Nico, ik vind je post redelijk vol onverdraagzaamheid zitten. Beetje hypocriet, niet?

    /   Beantwoorden  / 
 10. Nilsson

  Tim natuurlijk heeft Nico gelijk, hij spreekt namenlijk namens het rechtse gedeelte van Nederland en dan heb je altijd gelijk. Alleen het linkse gedeelte, en dat is in de ogen van Nico en zijn kornuiten heel erg groot, heeft alles veroorzaakt. Zij (lees rechts Nederland) doen niets fout. Bij ons hing vroeger een spreuk aan de muur, “iemand die geen fouten maakt maakt meestal niets”. Misschoen moet Nico en kornuiten eens wat meer naar echte Nederlandse waarden leven. Zij zijn het die Nederland naar de knoppen helpen met hun onverdraagzame intolerante gebral.

    /   Beantwoorden  / 
 11. nico groen

  Beste Nilsson,leef jij op een eiland?als ik
  om mij heen kijk,dan schieten de tranen in
  mijn ogen,jij en je linkse vrienden beseffen
  niet hoe diep de nederlander gehaat en gemin
  acht word door onze cultuurverrijkers,net
  zo als ratten en ander ongedierte zich thuis
  voelen op een vuilnisbelt,zo voelen die linkse idioten zich thuis in een verloederd
  nederland met zijn misdaad,drugs,alochtonen
  moskeen,5 colonne,desorde enz.wij rechtse
  mensen willen een veilig en schoon nederland
  daarom,wilders aan de macht.

    /   Beantwoorden  / 
 12. Nilsson

  Het enige wat ik telkens van de rabiate rechtse bevolkingsgroep hoor is dit zelfde liedje. Heb je ook nog andere plaatjes overgehouden of is dit het enige geschiedsvervalsende stukje vinyl dat je hebt liggen. Je gebruikt overigens ook al het vocabulaire wat hoort bij lang vervlogen tijden. Er is altijd een andere bevolkingsgroep die het gedaan hebben bij die zogenaamde groep met gezond verstand. Dank je wel voor je diepgaande analyses en opmerkingen je hebt net zoals je voorganger Geertje Wild dus de oplossingen bij de hand. Echt ik ben ontroert door deze fijnzinnigheid. Zoek eens een goede hulpverlener op, misschien, heel misschien is je trauma nog te behandelen.

    /   Beantwoorden  / 
 13. J Vrolijk

  De discriminerende en haat zaaiende uitspraken van Wilders maken dit land onveiliger. Ik vindt de PVV ook geen politieke partij maar een extreem rechtse beweging. Zijn achterban zijn een gevaar voor onze maarschappij. Het woord radicalisering is hier ook wel van toepassing.

    /   Beantwoorden  / 
 14. nico groen

  O,Vrolijk wat ben jij toch dom,de sprinkhanenplaag van alochtonen teisterd
  nederland al 35 jaar, dus ver voor het tijd
  perk wilders, wilders wil er terecht een
  einde aan maken,en vergeet niet,wilders is
  een integer en intelligent persoon,en haat
  zaaien????? sukkel!!!wie vermoorde fortijn
  en van gogh,juist de cultuurverrijkers
  samen met hun linkse vrienden,nogmaals
  zij die dit land verzieken zijn juist
  die linkse idioten met de cultuurverrijkers.

    /   Beantwoorden  / 
 15. Nilsson

  Ach Nico de groep is best nog wel uit te breiden met een aantal rechtse idioten waaronder jijzelf. Je weet niet hoe je teistert en Fortuyn schrijft; dus noem een ander niet dom als je nog geen fatsoenlijke niet door emotie gedomineerde reactie kunt schrijven. Wilders is allesbehalve integer en intelligent en als je hele bevolkingsgroepen verantwoordelijk houdt voor de onvergeeflijke streken van zogenaamde tot die bevolkingsgroep horende criminelen dan zaai je haat. Er zijn voldoende paralellen in het verleden te vinden en die waren zeer gevaarlijk, ja zeer gevaarlijk.

  Je bewijst met je eigen haatzaaiende en opruiende teksten dat J. Vrolijk groot gelijk heeft. Goede jaarwisseling misschien wordt het nog wat met je in 2008. Als je telkens maar de schuld en verantwoordelijkheid bij de ander neerlegt dan kon dat nog wel eens moeilijk worden.

    /   Beantwoorden  / 
 16. ed

  Omdat niemand, ook deze blog, de goede punten van Wilders wil of durft te benoemen blijft hij bezig aandacht te zoeken voor punten als het vermoorden van dochters die contact hebben met niet-moslims.
  Als dit de mentaliteit van Hollanders is dan wil ik als Limburger, die nooit op Wilders zal stemmen,hem in ieder geval in een aantal opzichten steunen. Telkens vallen al die Hollanders erover dat hij stoute dingen zegt. Niemand verdiept zich in de onderwerpen zelf.

    /   Beantwoorden  / 
 17. J Vrolijk

  Wanneer een partij in de Tweede Kamer een motie zou indienen om autos te verbieden om zo het fileprobleem op te lossen dan vindt iedereen dat belachelijk. Dit zijn wel het soort oplossingen die de PVV herhaaldelijk aandraagt om de problemen rond allochtonen op te lossen. Uiteindelijk doen ze er dus helemaal niets aan. En dat is dan wat ze voor hun achterban doen: helemaal niets.

    /   Beantwoorden  / 
 18. nico groen

  beste vrolijk [onnozele hals] zonder de pvv
  en verdonk,waren de eerste islamietiese
  wetten al door de 2 kamer gekomen,zowel
  links alsmede het koningshuis,hebben geen
  ruggegraat,ze verraden ons land/volk
  en als de burgeroorlog uitbreekt,vluchten
  ze als eersten naar het buitenland,het probleem met mensen als u mijnheer vrolijk
  is dat jullie extreem naief en onnozel
  zijn,jullie worden pas wakker als het
  paard van troje op het binnenhof aan komt.

    /   Beantwoorden  / 
 19. Nilsson

  Nico grote onzin of je hebt geen verstand van democratie (Wild dus en Verdonk hebben samen 10 zetels, niet genoeg voor een meerderheid) of je fobische gedrag neemt nu dergelijke vormen aan dat je de oudheid niet meer van het nu kunt onderscheiden. Voor jou Nico speciaal bijgaande link http://www.youtube.com/watch?v=jQBOHm0j87k

    /   Beantwoorden  / 
 20. nico groen

  de ene onnozele is amper weg,of de volgende
  meld zich,nilsson,leef jij in de wereld
  van oort?? in de peilingen staan verdonk
  en wilders samen op 40 zetels,dit worden er ongetwijfeld meer,boven dien,wilders en
  verdonk hebben meer kwaliteiten,inteligentie
  moed en vaderlandsliefde dan al die
  vrijdenkers en linkse volks/land verraders
  bij elkaar,let op nilsson!!!als de 5 colonne
  staks probeert ons vaderland overtenemen
  en een burgeroorlog ontketend,zullen deze
  angsthazen vluchten met in hun kielzog
  het koningshuis,alleen rechts nederland
  zal ons dierbaar vaderland verdedigen,
  denk goed na nilsson,voor dat je een dom
  article schrijft,VIVA WILDERS/VIVA LA PATRIA

    /   Beantwoorden  / 
 21. J Vrolijk

  Beste Nico Groen ik begrijp niet dat je voortdurend mensen die het hier niet met jou eens zijn gaat beledigen met woorden als sukkel en dergelijke. Ik beschouw jou in het geheel niet als dom, je denkt duidelijk goed over je standpunt na. Overigens ben ik een mevrouw en geen meneer. Waar het Rita Verdonk betreft: haar aantal zetels die zij volgens peilingen zou krijgen zijn een zeer onzekere factor. Zij is nu nog aan het uitzoeken wat de standpunten zijn van haar achterban voordat ze met een eventueel partijprogramma komt. Het aantal zetels kan daarna alleen maar dalen daar je het niet iedereen naar de zin kunt maken. Een partij zonder leden is in mijn ogen ook ondemocratisch. Zij wenst dus geen macht uit handen te geven. Exact om die reden is ze uit de VVD gezet. En terecht

    /   Beantwoorden  / 
 22. Gerard

  Nilsson

  Jij woont waarschijnlijk niet tussen die verwerpelijke, Middeleeuwse praktijken aanhangende, de vrijheid van meningsuitende niet accepterende, westerse cultuur hatende Moslims. Wat zei Hans Teeuwen ook al weer. Hij gaf in een paar zinnen het hele plaatje realisch weer. Als je in een democratisch land met vrijheid van meningsuiting leeft, wordt iedereen weleens gekwetst. Iedereen ergert zich wel eens aan uitlatingen op tv of radio. Je dient jezelf dan ook te voorzien van een schild. Zo gaat dat hier. Als moslims dat niet kunnen accepteren, moeten ze lekker in hun zandbak gaan spelen. Oh ja, hij zei ook heel terecht dat gelovigen een monopolie op de waarheid denken te hebben. Zo is het! De multikul flauwekul in een notendop. Die gasten horen hier niet en moeten zo snel mogelijk het land uit. De islamisering moet gestopt worden. Moslims zijn gevaarlijk, niet te vertrouwen en hangen belachelijke gewoontes aan waar de honden geen brood van lusten. Alleen maar ellende met die gasten. Orde en gezag in Nederland en anders oprotten of wanneer het om vervelende autochtonen gaat, de vrijgekomen cellen in. De Islam zuigt!

    /   Beantwoorden  / 
 23. Nilsson

  Er zuigt hier maar een iemand Gerard en dat ben jijzelf.

    /   Beantwoorden  / 
 24. nico groen

  Typies links,gerard slaat de spijker op zijn
  kop,hij heeft het gelijk helemaal aan zijn kant,en de linkse rakker nilsson valt de
  waarheid weer aan,heb je een islamietiese
  vriend nilsson?? orde en gezag,waarden en
  normen,respect!! ,alleen integere en rechtse
  mensen weten wat dit is,roden en cultuurverrijkers ,weten de betekenis niet
  van deze woorden,omdat ze ontwetend,dom
  respectloos,primitief,argressief zijn,
  en geen Vaderlands liefde kennen,het is
  intents triest,dat de domme constant integere mensen aanvalt.

    /   Beantwoorden  / 
 25. Gerard

  En jij dan Nilsson, schandknaapie. Door mensen als jij, de volksvijanden, landverraders gaat Nederland ten onder door een invasie van woestijnkrijgers. Zelfs de linkse rakkers zouden gestraft moeten worden voor het vervuilen van Nederland. Wat doe jij in je vrije tijd dan landverrader. Moskees schoonmaken? WC’s schoonmaken dus, dat is precies hetzelfde. Een moskee is niets meer als een openbare toilet met in de pot een wel zo dikke drol, je zal drie keer moeten doortrekken. Wat daar allemaal aan haat en onzin gepredikt wordt, staat symbool voor de dikste schijt die er is. Vandaar drie keer doortrekken. Je bent een linlse volksverrader, een oetlul die troep lult en Nederland vervuild!!

    /   Beantwoorden  / 
 26. Gerard

  Sorry voor de typfouten maar ik word zo opgefokt van landverraders, bah. Ik ram dan als een gek op het toetsenbord, vol frustratie. Nederland gaat naar de klote. We kunnen het al niet bolwerken, komen de Polen, Bulgaren en Roemenen er ook nog bij. Gezellig. Oprotten allemaal!!!

    /   Beantwoorden  / 
 27. Gerard

  Links draait en doet maar wat. Zelfs de statistieken weten ze nog naar links te buigen. Hans zei al terecht dat je 15 zetls niet zo even wegwuifd van lekker belangrijk. Vervolgens komt Nilsson, de volksvijand met zijn bullshit over, en die andere 90% dan? Hoezo 90%? Zijn de 15 zetels van Verdonk, plus de 17 van de VVD dan kiezers die het allochtoontje knuffelen prima vinden? Nee, linkse rat die je bent. In totaal dus 47 zetels tegen verdere Islamisering. Van jouw 90% blijft ineens nog maar 69 % over.Helaas nog teveel maar je moet niet gaan doen alsof de Nederlander het allemaal prima vind. En de problemen met de multikul zullen toenemen en derhalve jouw geliefde percentages gaan afnemen. Allochtone reetkever die je bent, foei!

    /   Beantwoorden  / 
 28. nico groen

  En weer heeft gerard gelijk,want terwijl
  Nederlanders totaal onschuldig,naief en
  veels te tolerant jegens de cultuurverrijkers zijn,vallen enkele linkse
  RATTEN de nederlanders lafhartig in de rug
  aan,waaronder zelf de onnozele hals
  foppe de haan,en zelf het konings huis
  doet een duit in het zakje,IDIOTEN,want
  in de moskeen word haat en intolerantie
  gepredigt,hollanders zijn volgens de cultuurverrijkers,varkens honden enz
  die je moet doden,die linkse IDIOTEN en de cultuurverrijkers hebben een ding gemeen.
  !!ze zijn laf,verradelijk,dom,intolerant,
  primitief,onbetrouwbaar,kortweg/UITSCHOT!!

    /   Beantwoorden  / 
 29. Gerard

  Nico weet ook hoe het zit. Nederland wordt vervuild door Islam. De luis in de Nederlandse pels. En jeuken dat het doet, je blijft krabben. Ongewenst als een strontvlek op je t-shirt. Links, dat zijn onze volksvijanden die de Nederlandse cultuur in de uitverkoop doen. Links, staat naast allochtonen hoog op de rechtse lijst om gestraft te worden. Ze maken van Nederland een ziekelijke samenleving. Nul tolerantie voor allochtonen en linkse rukkers. Een witte kerst, daar zit ik op te wachten. En dan ook echt wit.

    /   Beantwoorden  / 
 30. Gerard

  En nogmaals: alle linkse ballenzuigers en vooral de linkse blijkijkers uit de 2e kamer, zouden verplicht een jaar in een multikul wijk moeten gaan wonen voordat zij hun grote scheur opentrekken met opmerkingen die gebasseerd zijn op lucht. Tot dat moment hebben linkse seniele opmerkingen geen enkele waarde. Irriterend blijft het echter wel. Nilsson: je bent een oetlul die troep lult, een lul die in de war is, een lief klein geitje, dat ontsnapt is uit Artis. Je bent een circusclown, alleen je moeder is met je down. Een zielig, geniepig mannetje. Drap uit de gracht. Een troosteloos figuur. Je eet brood uit de kut van de bakker. Een geboren verliezer. Je lievelingsboek heet: kan het nog triester? Een pimp zonder teven. Een tjappie, een makkie, zoet als een lammetje. Een beffende tekkel, je blaft maar bijt niet. Oftewel een allochtonen knuffelaar!

    /   Beantwoorden  / 
 31. Nilsson

  Wat ben ik trots op jullie. Trots op jullie Nederlanders. Echt verheffend!!!!!
  Ik word er niet koud of warm van. Zoek een paar goede therapeuten, misschien, heel misschien is er nog wat aan te doen.

    /   Beantwoorden  / 
 32. J Vrolijk

  Lieve help, het lijkt wel of die Gerard aan het rappen is. Kun je er niet een filmpje bij maken of zo? Brood eten uit de kut van de bakker, hoe verzin je het. Hoe verenig je dit soort walgelijke uitspraken met de term: trots op Nederland. Ik zou me er alleen maar voor schamen als Nederland gevuld was met mensen zoals jij. Een beetje fatsoen graag!

    /   Beantwoorden  / 
 33. Nilsson

  Gelukkig zijn dit soort rotzooispuiende Nederlanders ver in de minderheid. Net zoals hooligans, extreme christenen, fundamentalistische moslims, enz.. Door het overschreeuwen lijkt het nog heel wat,diep in hun hart weten ze dat ze een verloren strijd aan het voeren zijn. Ben benieuwd met welke rotzooi ze nu weer komen om hun minderwaardigheidsgevoel te maskeren.

    /   Beantwoorden  / 
 34. Gerard

  Al wordt het door klimaatverandering veel te warm, linkse raten laten me koud als kapotte kachels. Schijt aan links en die fokking allochtonen.! Het fatsoen waar Vrolijk het over heeft, is allang verdwenen. Daar kun je de allochtoon als hoofddader voor aanmerken. Niet? Zie de bezetting van gevangeniscellen. Dat zijn de feiten. Ze stelen, beroven, ze stinken en hebben schijt aan alles. Raddraaiers zijn het en dienen op de boot terug te gaan naar hun zandbak!

    /   Beantwoorden  / 
 35. Gerard

  Als ik homo was, liep Nilsson dagen met een blauwe zone.

    /   Beantwoorden  / 
 36. Nilsson

  Ratten schrijf je met tweemaal een “t”. Heerlijk die blauwe zones, makkelijk je auto parkeren.

    /   Beantwoorden  / 
 37. Gerard

  Och och, ga je nu miereneuken over spelfouten. Geeft gelijk je zwakte aan, allochtonen neuker. En ben jij hier degene die links verbaal moet verdedigen? Je bent hier niet weg te slaan werkelijk, als Moslims uit Nederland. Draag je ook een hoofddoekje, lieverd? Je moeder heeft zeker een snor en wordt geslagen door je vader omdat ze naar de buurman keek. En waar staat je kameel geparkeerd? Vertel me, waar is die hood waar je uithangt, je bloed is op zoek naar een uitgang!

    /   Beantwoorden  / 
 38. Gerard

  Typ in google, opleidingsniveau wilders stemmers. Vervolgens de bovenste link en check 2e of 3e post. Daar zegt de poster dat er veel hoog opgeleide mensen op Wilders stemmen. Dat was te zien in een aflevering van netwerk. Als het lukt ga ik dat nog even terugzoeken. Nilsson is een linkse leugenaar, mensen. Zo is links!

    /   Beantwoorden  / 
 39. Gerard

  Of tik in google:Wilders stemmers hoog opgeleid. Vervolgens 1e links en lees 2e post. Weer een bewijs dat er bij netwerk een uitzending is geweest waarin duidelijk werd na onderzoek dat het voornamelijk hoog opgeleide mannen zijn die Wilders stemmen. Ik probeer het nog terug te zoeken.

    /   Beantwoorden  / 
 40. Gerard

  Maar waarom lieg jij aan de lopende band Nilsson?

    /   Beantwoorden  / 
 41. J Vrolijk

  Als het waar is wat Gerard zegt: dat hoogopgeleiden op Wilders stemmen [of is het de partij PVV] dan vindt ik het een heel goed idee van J Tichelaar om de toekomstig hoogopgeleiden maar zelf hun studie te laten betalen.

    /   Beantwoorden  / 
 42. m. van loon

  de laatste dagen heb ik de reacties gelezen ik ben niet links of niet rechts,maar nu neig ik meer naar rechts.ik lees liever iets dat emotioneel geschreven is.dat komt beter over dan koel en koud.iedereen stemt hoe zij of hij wil.en intussen houdt respect voor elkaar.wij willen toch allen een leefbaar land

    /   Beantwoorden  / 
 43. Gerard

  Ja respect, zeker. Maar ikm raak zo opgefokt van dat gelieg, dat gelul tegen de statistieken in. Dat zijn namelijk de punten waar rechts recht op heeft in deze discussie. Als je het simpel opzij zet, zo van: onzin met een uit de duim gezogen betoog met allerlei waarschijnlijk zelf verzonnen statistieken, dan gaat de adrenaline flink omhoog. Ook omdat ze rechts in de hoek van de senielen willen plaatsen. Als je dan hoort dat het voornamelijk de hoogopgeleiden zijn die Wilders stemmen, valt dat hoekje helemaal weg. Hetzelfde gebeurde een paar maand geleden. Links zei dat de aanvragen voor asiel nauwelijks waren gestegen. Verdonk heeft de waarheid onthuld en daaruit bleek dat het zelfs explosief gestegen is door aanzuigende kracht van het generaal pardon. Waarom is men toch zo bang voor rechts en wat mij betreft dus de waarheid. Omdat het stiekem de waarheid is?

    /   Beantwoorden  / 
 44. Gerard

  Check:www.cbs.nl/nl-NL/menu/themas/…ws/default.htm

  Om je kennis een beetje op te krikken, Nilsson. Daar heb jij namelijk een behoorlijk gebrek aan. Of doe je alsof????

    /   Beantwoorden  / 
 45. m. van loon

  dat respect jou niet vreemd is merk ik aan je schrijven je werdt opgefokt. lees het andere blog maar eens over bankras.de ned. vechten met zeep en de tegenstanders met messen daar wordt je toch niet goed van.waar ga het met ned.na toe?

    /   Beantwoorden  / 
 46. nico groen

  Voor de linkse dromers heb ik hier 2 links
  1[ NEDERLAND LAND VAN NAIEFE DWAZEN ]
  2[ DE ONDERGANG VAN NEDERLAND]

  Beide links via google,

    /   Beantwoorden  / 
 47. peter

  terwijl iedereen geloof of niet een kerstboom en lichtjes had.deden de buitenlanders weer niet mee.terwijl me zoontje wel iets over slachtfeesten(nationale feestdag moet worden) en de ramadan moeten weten. het liefst mee moet doen.wilsson kom is uit je dorp of haal die muren rondt je huis.kijk is om je heen hoe alles gemanupeleerd wordt.wij moeten alles hun willen niet.klaar kan je praten als brugman ze willen niet.ZE WILLEN NIET.nilsson woont op texel daar is niets op tegen maar praat vooral niet mee van wat er in rotterdam gebeurt.Geert Wilders constateert ze slechts met krachttermen en heeft vervolgens de meest idiote en onuitvoerbare en schreeuwerige oplossingen is ook waar.maar met troetelpolitiek begin je ook niets ZE WILLEN NIET.als je een grap maakt over de profeet sta de wereld in de brand.als wilders wordt afgelacht op het net is het wel wat overdreven als die aangifte doet.want hij lokt het zelf uit.moraal achter dit verhaal wij zijn verdeeld en zij staan als een blok achter elkaar en ze willen niet.met wilsson voorop.

    /   Beantwoorden  / 
 48. Gerard

  Ik ben wel een fan van Wilders, alleen de lef om de waarheid zo neer te zetten. Maar toch zag ik liever dat hij zich op meer fronten zou profileren. Hij verkleint zijn speelveld teveel. Hij zou goed voor de dag komen met zijn andere punten. Hij is erg goed voor onze bejaarden bijvoorbeeld. Airco’s uit de cellen en in bejaardencentra!

  En trouwens, zie wat zie het bericht van J Vrolijk ergens hierboven. Dus als mensen hoog opgeleidt zijn en DESONDANKS Wilders stemmen, moet er zo uit het niets getwijfeld worden aan de psychische staat van die personen? Ik ruik linkse schijtbende! Trammelant in de krant, links duikt meteen met de kop in het zand!

    /   Beantwoorden  / 
 49. J Vrolijk

  Gerard, ik denk inderdaad dat Geert Wilders zijn speelveld te veel verkleint. Misschien komt dat ook wel mede door de media zelf en eenzijdige berichtgeving. Natuurlijk heeft zijn partij ook goede punten maar hun hoofdpunt is duidelijk. En dat maakt het voor mij onmogelijk om PVV te stemmen, net zo goed als dat ik geen CU zou stemmen i.v.m. hun mening over homos of SGP met die over vrouwen. Ik vindt dat onaanvaardbaar, punt uit. En wanneer hoogopgeleiden dit wel aanvaardbaar vinden dan twijfel ik inderdaad aan hun gezonde verstand.

    /   Beantwoorden  / 
 50. Gerard

  J. Vrolijk:

  Kijk, dat is je mening zonder allerlei leugens over rechts erbij te betrekken, akkoord. Maar besef, jouw kleinkinderen hebben straks geen leven meer. Onze eigen bevolking (autochtonen) is zwaar onderhevig aan vergrijzing. De Islamitische bevolking plant zich voort als konijnen plus de nieuwe massale aanvoer zal zorgen voor een extreme Islamisering van Nederland. We zullen dankzij de vergrijzing te maken gaan krijgen met sociale dienstplicht aangevuld met allerlei vage buitenlanders die jou straks verzorgen in het bejaardentehuis. Dus ongemotiveerde autochtonen plus allochtonen. Dat is wat mij betreft een schrikbeeld.

  Maar ook op allerlei andere terreinen zullen allochtonen steeds meer invloed gaan krijgen, zoals politiek. Gister kwam ik bij een groot distrubutiecentrum. Ik zag en hoorde alleen buitenlands gebazel om me heen. Het waren Polen. Ik ben uit nieuwsgierigheid naar de chef gelopen die godszijdank wel Nederlands was en vroeg hoeveel Polen er wel niet werkzaam waren. 75% van het personeel was Pools. Niet te tollereren. Ten eerste dat buitenlandse gebazel op de werkvloer. Ten tweede gaan de Polen zich hier vestigen met alle problemen van dien. Ze verzieken complete woonblokken. Het kabinet zit daarover nu al met de handen in het haar. Ten derde, de Polen gaan ook in auto’s rijden op onze overvolle wegen. Ten vierde zullen de Polen zich gaan opwerken naar betere functies. Nu plukken ze de tomaten, straks zitten ze werkelijk overal omdat ze lekker goedkoop zijn. Het is een doodlopende steeg die aan het eind zo smal is, dat keren ook geen optie meer is. Zelfs de achteruit versnelling zal het begeven. En dan krijgen we ook nog de Bulgaren en Roemenen, die algemeen bekend staan om hun gedrag. Het zijn boevjes, zakkenrollers en zigeuners. Tel uit je winst!

  Het punt waarop jij Geert Wilders afwijst is juist het punt waarom ik erop stem. Want hij heeft ook zijn nadelen. Namelijk het kapitalisme. Daar ben ik tegen. Iedereen wil alles nog groter en dikker en duurder als de buren. Groot uit, twee of drie dikke auto’s en een dikke bankrekening. Ik zou het toejuichen wanneer het bezitten van meer als 1 auto per gezin wordt verboden. Inpopulaire maatregelen zijn hard nodig maar geen politieke partij die zijn handen eraan durft te branden. Onze eigen inteligentie, de te grote economische belangen, de klimaatproblemen….Zolang de economie de eerste viool blijft spelen, zal er geen oplossing voorhanden zijn. Economie gaat totaal niet samen met klimaat. Dat staat als een paal boven water. Straks staat deze paal onder water en wie zal er dan janken? Je kan niet fokken met de natuur. Deze zal terugslaan als een moker en hard! De straf voor het kapitalisme. Het nationaal socialisme is wel tegen allochtonen en kapitalisme. Echter heb ik niks tegen Joden en wat zij met gehandicapten willen, stuit mij ook tegen de borst. Ik zit dus tussen Wilders en Nationaal Socialisme in.

  Je kunt je afvragen wat ergerlijker is. Een wat mindere economie. Of een land vol tegenstellingen met alle irritaties en problemen die daaruit zullen voortvloeien.

    /   Beantwoorden  / 
 51. m. van loon

  garard jij hebt volkomen gelijk. gisteren heb ik heel de dag achter de pc gezeten.alle webside gelezen en alle reacties. ik denk dat het kabinet bang is van die mensen. polen turken marokkanen het oostblok kom maar. hier is het beloofde land. en de nederlanders bestaan toch niet zei die juffer.en dan nog 30 duizend pardon mensen die krijgen ook een huis en gaan in de socionale dienst ik ben bang voor ned.

    /   Beantwoorden  / 
 52. Gerard

  m. van loon:

  Precies, ze durven het beestje niet meer bij de naam te noemen. Je wordt gelijk afgeschildert als rascist. Dat klopt meteen al niet. Een racist is iemand die een ander haat omdat hij of zij anders is. Ik heb geen hekel aan allochtonen omdat ze anders zijn. Prima, zolang ze dat maar zijn in hun eigen land. Niet hier! Hier geldt een Westerse dominantie en graag zou ik dat zo houden. We moeten echt eens af van dat te makkelijk plakken van een racistisch etiket. In de Sahara woestijn mogen ze hun belachelijke praktijken wat mioj betreft aanhangen, veel plezier zou ik zeggen. Maar om hier de baas te gaan spelen met hun Islamitische waanideeën doet de rillingen over je lijf lopen. Nederland moet perse het braafste jongetje van de klas zijn. Zie alleen al de enorme bedragen aan ontwikkelings hulp. Per hoofd van de bevolking staan wij wat dat betreft weer in de top van het klassement. Zo ook met het aantal Moslims. In Groot Brittanië bijvoorbeeld leven 60 miljoen mensen waarvan 1,5 miljoen Moslims. Bij ons is dat 1,7 miljoen Moslims op een totaal van 16,5 miljoen inwoners. Dat zijn hele andere percentages. Of moet ik een bril kopen en een rekenmachine? En niet te vergeten, dan hebben we het alleen nog maar over Moslims. Wat dacht je van Negers, Antillianen, Polen, Bulgaren, Roemenen en ga zo nog maar 10 jaar door. In onze grote steden zijn de autochtonen al zwaar in de minderheid. Loop ‘s avonds maar eens langs een station in bijvoorbeeld Rotterdam. Je hebt het gevoel dat je net een vliegreis acher de rug hebt. Alleen de temperatuur zal wat vreemd aandoen. Belachelijk, en zeker niet acceptabel. En wie betaald al die wanpraktijken weer: juist, de mensen die werken. Die mogen de allochtonen sponseren. Ik krijg echt een slappe lul van de angsthazerij van Nederlandse politiek. We hoeven niet het braafste jongetje te zijn.
  We moeten eens principes en ballen tonen en durven stellen dat Nederland ten eerste bomvol is. Ten tweede zorgt de multikul voor dermate veel problemen dat je op een gegeven moment alles maar over 1 kam moet scheren uit eigenbelang. Nederland voor alles en natuurlijk voor Nedelanders. Hopelijk wordt Nederland op tijd wakker maar ik vrees het ergste met alle gevolgen van dien.

    /   Beantwoorden  / 
 53. eric

  zo wilsson,kom nu maar is met linkse priet praat en het zelfde deuntje wat we al jaren achter elkaar in gedreund krijgen.groenlinks ook,iedereen binnenhalen de beesten biologische buiten en daar nog groene stroken en wat bos aan overhouden.zou de familie kazan maar vast inhuren.om een nederland er bij te toveren.als er toch een groep is die uit ze nek klets zijn dat de ergste.milleu en ruimte.nou die hebben ze zelf wel toch Paul Rosenmöller en Femke Halsema die kunnen heel wat assiel zoekers opvangen in de iets te grote en milleu verslindene huizen.nou ik stop we wijken af ik sla door.wat ik wil zeggen is wilders zeg wel dat het druk is hier en er veel problemen zijn.of je het ermee eens bent of niet.het zo.

    /   Beantwoorden  / 
 54. Gerard

  Ach ja links, het is als een oninteressant balspel, ik bedoel het zal wel. We kennen dat gebral wel. Maar eens zullen linkse keuteldeukers gestraft moeten worden voor het binnenhalen van buitenlandse criminelen, tuig van de straat en seniele koran-aanhangers die zijn bliojven hangen in de Middeleeuwen. Eigenlijk zouden al die linkse rukkers verplicht in de meest extreme multikul wijken gehuisvest moeten worden. Gezellig met die leuke mensen aan de theepot.

    /   Beantwoorden  / 
 55. bertje

  tja ooit was het wel gein hier.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.