De Week Van… ‘IJzeren’ Rita Verdonk

Het was zonder twijfel de week van Rita Verdonk. In DWDD fluisterde ze presentator Matthijs net voor de aftiteling nog toe dat ze met haar Trots Op Nederland (TON) maar liefst 40 zetels (!) wil halen bij de volgende verkiezingen. Rita presenteerde haar voetbalclub-achtige logo voor TON en pakt het naar eigen zeggen 'Amerikaans' aan door fondsen te gaan werven door feestjes te houden. Rita aan het roer, Rita for President.

Ze is op dreef en we zouden haast vergeten dat bewegingsleider Verdonk degene was die minister was tijdens de Schipholbrand (weet u het nog: 'Er is adequaat gehandeld'). We zijn bijna vergeten hoe stram ze de integratie en immigratie regelde en bijna vergaten we hoe ze uitgekotst werd door intellectueel Nederland. In 2006 was Rita nog een 'schrijnend geval', maar iedereen is dat vergeten. Rita wil het torentje.

Lees ook:Aankomende rel Verdonk om Schipholbrand
Lees ook:Trotstrut.nl: De officiële guisclub van Rita Verdonk
Lees ook:Verdonk gaat trots in een ‘beweging’ verder achter Fortuynisme aan
Lees ook:Rita Fata Morgana
Lees ook:Rita reageert…

2 reacties op “De Week Van… ‘IJzeren’ Rita Verdonk

  1. Frank Verhoef

    Intellectueel Nederland? Bedoel je links intellectueel Nederland?

      /   Beantwoorden  / 
  2. Paapsgezind

    Bah, wat een vooringenomen linksig stukje!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.