Van Middelkoop wordt warmer van helpen christenen

ChristenUnie minister van defensie Eimert van MIddelkoop wordt 'iets warmer' bij de gedachte christenen te kunnen helpen in Sudan dan bij het helpen van moslims. Op de website van de ChristenUnie valt een interview te lezen wat Van Middelkoop vandaag had met het Nederlands Dagblad (Dé Gristenkrant van Nederland). Het is slechts een klein zinnetje in het interview, maar het geeft aan dat na een jaar dienst, het kabinet zich steeds christelijker gaat profileren. Eerst Balkenende met het niet kunnen functioneren als je geen christen bent en nu Eimert met zijn kleine zin.

Lees ook:Van Middelkoop in het gips na schaatsval
Lees ook:Ministers lullen zich er uit: Uruzgan tot 2010
Lees ook:Kosovo wordt erkend door Nederland
Lees ook:Verklaar dat maar eens met God, Eimert
Lees ook:Rutte: Balkenende verdwaalt in eigen spaghetti

3 reacties op “Van Middelkoop wordt warmer van helpen christenen

 1. Frans

  Het is toch logisch dat je liever iemand van je eigen familie helpt dan een vreemde, of buitenstaander? Wat zeur je nou?

  Het Woord van God zegt:
  Gal 6,10
  “Laten wij dus, daar wij de gelegenheid hebben, doen wat goed is voor allen, maar inzonderheid voor onze geloofsgenoten.”

  1 Tim 4,10
  “Ja, hierom getroosten wij ons moeite en grote inspanning, omdat wij onze hoop gevestigd hebben op de levende God, die een Heiland is voor alle mensen, inzonderheid voor de gelovigen.”

  Christenen leren vanuit God, vanuit Jezus Christus en het Woord van God om anderen lief te hebben als onszelf, en om ons om anderen te bekommeren. Onbaatzuchtig te zijn. Te geven!

  Dat is een enorm verschil met moslims, die vanuit Alleah, en de Koran, en het voorbeeld van Mohammed leert iedereen buiten hun religie te haten en te vermoorden, niet?

  En de hedonisten, en atheïsten etc. die zoiets absoluut niet leren; voor wie de eigen buik hun god is!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Lars van der Werf

  Het probleem is dat deze meneer die we ‘excellentie’ noemen de verantwoordelijkheid heeft over een religieuesneutraal leger en over het geld van alle Nederlanders (dus ook de ‘heidenen en de mosliums). Het is dus absoluut ontoelaatbaar om zijn eigen gevoel voor een bepaald soort mensen (die hij blijkbaar béter vindt dan anderen) bóven landsbelang en meningen van anderen laat gaan.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Frans

  Religieneutraal, wat een woord. Het bestaat helemaal niet.

  Lars: Wat je zegt is onzin.

  Omdat hij als Christen vanuit dat vanuit zijn overtuiging zo doet, krijgt hij van jou een reprimande, terwijl mensen die zogenaamd niet-gelovig zijn, zoals de politiek-correcte hap, het naar jouw idee prima doet.

  En jij en zij noemen Politiek-Correct dan neutraal?

  ONZIN! Politiek-Correct is helemaal niet neutraal, maar een totalitair-dictatoriaal door de communisten bedachte leer, die Christenen veroordeelt, en hen en moslims, Joden, etc. hun P-C-leer dwingend oplegt, met misbruik van overheidsmacht – WIJ ZIJN GEEN DEMOCRATIE, MAAR EEN HELFT-PLUS-ÉÉN DICTATUUR die de menserechten aboluut schendt!

  Bij die P-C leer, welke de huidige Staatsreligie is, hoort om je eigen club alle vrijheid te geven, maar met wie je het niet eens bent de mond te snoeren, zeggende dat zij intolerant zijn. Dan worden etiketten opgeplakt als homofoob, islamofoob en dergelijke onzin.

  En zo vind jij dat deze Minister verkeerd bezig is, en valt over elke mug! En maakt van elke mug een olifant.

  Maar andersom, vind je het normaal om de Christenen die homosexualiteit een gruwel vinden en onnatuurlijk, dwingend per CRIMINELE WET op te leggen dat het normaal is dat mannen hun aanhangsel of vuist in de uitgang van een andere man steken. En als die Christenen weigeren, dan scheld je hen uit voor homofoob! En zorgt ervoor dat zij als Tweede-rangs-ambtenaren achtergesteld worden, e.d onrechten waar dit land vol van is!

  The Declaration of Independence
  IN CONGRESS, JULY 4, 1776
  The unanimous Declaration of the thirteen united States of America

  We hold these truths to be self-evident, that all men are created equal, that they are endowed by their Creator with certain unalienable Rights, that among these are Life, Liberty and the pursuit of Happiness. –That to secure these rights, Governments are instituted among Men, deriving their just powers from the consent of the governed, –That whenever any Form of Government becomes destructive of these ends, it is the Right of the People to alter or to abolish it, and to institute new Government, laying its foundation on such principles and organizing its powers in such form, as to them shall seem most likely to effect their Safety and Happiness.

  Dat betekent dat niemand het recht heeft, zeker niet 51% meerderheid in de Kamer, die bestaat uit mensen die geen enkele bekwaamheidseis hoeven af te leggen om daar te zitten- er zit nu een in Afghanistan geboren terroristen- moslim-joch van 20 jaar in! Niet omdat hij gekozen is, maar vanwege Partijdynamiek waarop de Kiezer geen barst invloed heeft – niet enkel de 49% van de Kamer die tegen hen is, maar 16 millioen mensen hun verkeerde wetten, belastingen, heffingen, leugens dwingend opleggen.

  Nu weer de CRIMINELE TICKET-TAX en de EXTRA belastingen op brandstof etc.

  Hoe kan het zijn dat 100 mensen ermee wegkomen om 16 millioen mensen op zo’n manier te beroven?

  Vandaar dat dit systeem een dictatuur is waaronder mensen lijden! Er is zo onderdukking in Nederland!

  Dit systeem moet op de schop. Omdat dit vanwege al die poppetjes die zich goed bedeeld zien en die daar voor zichzelf ztten, niet op vrijwillige basis geschiedt ten behoeve van het land en volk, zal dit waarschijnlijk niet zonder bloevergieten gebeuren! Er zal een burgeroorlog/ revolutie voor nodig zijn.

  Die komt er ook als het zo doorgaat!

  Genoeg. Je denkt dat ik van Mars kom… Dream on…

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.