Tweede Kamer: Tsjaad of niet?

De Tweede Kamer is terecht bezorgd over de deelname aan de Europese militaire missie in Tsjaad. Volgens verschillende berichten zal donderdag een beslissing genomen worden over het 'wel of niet' deelnemen aan de missie die vrede zou moeten brengen in de geteisterde regio die Tsjaad op het moment vormt. Het Kabinet is van mening (na het drama in Afghanistan en Irak) dat elke missie van onze trpepen een zo breed gedragen mogelijk iets zou moeten zijn in de Tweede Kamer.

Lees ook:Tsjaad een soldatenplek?
Lees ook:Nog twee jaar naar Afghanistan, maar dat mogen we niet weten
Lees ook:POLLuitslag… Weg uit Afghanistan!
Lees ook:Spotje ‘tegen de oorlog’ van SP
Lees ook:Instemmingsplicht Kamer voor uitzendingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.