Kabinet krijgt schouderklopje IMF

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) had net zo goed de oppositie een dolkstoot in de rug kunnen verkopen, in plaats van dat schouderklopje aan het kabinet. Spreekwoordelijk natuurlijk (je weet maar nooit, tegenwoordig). Want het verwachte speerpunt waarmee de oppositie de verkiezingen in zou gaan wordt nu waarschijnlijk het speerpunt van de regerende partijen.

En dat zijn de economische hervormingen. Blijkbaar groeit de Nederlandse economie als kool en krijgen we het allemaal stukken beter dan eerst. Meer werk, meer geld, meer banen. En dat komt niet door de conjunctuur, maar door de maatregelen van het kabinet.

Dat is even slikken voor SP, PvdA, GroenLinks … en misschien Groep Gonny (ik ken haar standpunt niet betreffende economische hervorming, misschien heb ik internet niet goed genoeg afgestruind op zoek naar haar website)?

We hadden het toch juist allemaal sléchter moeten krijgen door de hervormingen van het CDA, VVD en D66? Of niet dan?

Lees ook:PvdA verwijt het kabiet geldverspilling
Lees ook:GroepGonny spoort fraude op
Lees ook:Groep Gonny valt door de mand
Lees ook:Heel goed, geld terug
Lees ook:Bos: Economische groei is niet het belangrijkst

Eén reactie op “Kabinet krijgt schouderklopje IMF

  1. maarten

    Volgens mij is het een kwestie van wie profiteren er het meest van deze economische hervormingen. Voor zover ik heb begrepen, maar correct me if I’m wrong, zijn dit niet de mensen die het het meest nodig hebben. Omdat het IMF daar net als het huidige kabinet maling aan heeft zijn ze waarschijnlijk zo blij met elkaar.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.