Verdienen op zondag taboe?

Minister Van der Hoeven van Economische Zaken gaat paal en perk stellen aan de koopzondagen. Gemeenten zouden misbruik maken van de wetten rondom de koopzondagen, die zij zelf 'toeristische koopzondagen' noemt. Boris van der Ham , D66 kamerlid, is het niet met Van der Hoeven eens. En terecht. Waarom is het ongewenst dat winkeliers profiteren van het zondagse gat? Mogen ze niet verdienen aan de toeristen en de boodschappers op zondag? De winkeltijden wet zou juist verruimd moeten worden.

Lees ook:D66 strijdt voor koopzondag
Lees ook:“Liever niet op zondag”
Lees ook:SP en SGP tegen standaard koopzondag
Lees ook:Milieuzones: middenstand de dupe
Lees ook:Studieschuld terugbetalen? Billenwassen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.