Kabinet niet blij met bonus Rijkman Groenink

Na de overname van ABN AMRO door het eerder door de Rijkman zelf gevreesde bankentrio, krijgt de grote baas toch nog wel gewoon 26 miljoen euro. De rechtgeaarde kapitalist zou zeggen dat dat misschien best verdiend is, maar staatssecretaris Heemskerk van Economische Zaken is het daar bepaald niet mee eens, zo zei hij vandaag op Radio1. Heemskerk vindt dat scheidend topmannen een bonus moeten krijgen die overeen komt met het toekomstig succes van een onderneming. Heemskerk heeft blijkbaar een glazen bol in huis en kan zien dat ABN AMRO in handen van het consortium ten dode is opgeschreven (en dan heb ik het niet over de splitsing van het bedrijf)

Lees ook:Geen ringtoneterreur meer
Lees ook:Rita Verdonk stapt uit VVD: Wiegel niet blij
Lees ook:Belgenbank Fortis krijgt betwijfelde staatshulp én ING koopt ABN
Lees ook:Ongewenst bellen wordt verboden
Lees ook:Weer splitsing binnen VVD

Eén reactie op “Kabinet niet blij met bonus Rijkman Groenink

  1. Haitiman

    26 miljoen bonus,had hij we even naar Haiti kunnen sturen. Dat is een 1 vierde deel van wat de Nederlandse volk heeft geven aan giro555. Wat een knuppel is die gast en moet hij zich niet schamen, zeker dagobert duck of een groen(ink) snipvan honder gulden hahahahah

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.