Hoezee! Belastingen niet meer verhoogd

De premier had nieuws vandaag. Ik weet zeker dat er in sommige huishoudens met een klein gilletje of zelfs een vreugdekreet gereageerd is op het bericht van JP Balkenende dat de belastingen Niet meer worden verhoogd. Het nieuws komt niet echt van de premier zelf, maar is een reactie op de vingertik van directeur van de Europese Centrale Bank. De directeur, Jean-Claude Trichet, riep bij RTLZ dat het Kabinet de belastingen niet eens mág verhogen. 

Lees ook:Bos: Economische groei is niet het belangrijkst
Lees ook:PVV niet zuiver Hollands
Lees ook:De Beste Quotes van dag twee van de Algemene Beschouwingen
Lees ook:Geert Wilders ziet graag fusie met Vlaanderen
Lees ook:Bush wil embargo Palestijnen opheffen

Eén reactie op “Hoezee! Belastingen niet meer verhoogd

  1. Illegale sigaret

    Voorgenomen accijnsverhoging ondergraaft wankel evenwicht op Nederlandse markt

    Overheid en politiek gretig op extra geld, lichtzinnig over risico\’s.

    Den Haag, 4 november 2009 – De door de regering voorgenomen verhoging van de accijns op sigaretten vanaf 1 maart 2010 kan nauwelijks op een ongunstiger economisch en maatschappelijk tijdstip plaatsvinden. Dat stelt Stichting Sigarettenindustrie (SSI) naar aanleiding van het Tweede Kamerdebat eergisteren over de accijnsverhogingen. Volgens SSI speelt dit de sigarettensmokkel precies in de kaart. In vergelijking met ons omringende landen wordt de prijs in Nederland koploper.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.