Leve de Koopzondag!? SP en SGP het eens

Ik ken genoeg vrouwen die het werkelijk fantastisch vinden, zo'n koopzondag, en ikzelf ben er ook niet vies van. Maar de SP en de SGP (het scheelt maar 1 letter, zou je zeggen) zijn faliekant tegen zo'n consumntenzondag. Waarom? Ten eerste omdat ze vinden dat kleine ondernemers de lul zijn en ten tweede omdat de koopzondagregels slecht worden nageleefd. Twee sterke argumenten, zou je zeggen en dus slaan de twee partijen 'de handen ineen' en strijden ze tegen de koopzondag. Ik zeg op mijn beurt; Misschien moeten ze niet zo zeuren en een niet te vermijden ontwikkeling z'n gang laten gaan. Idealisme wint het niet altijd van het keiharde consumentisme. Wat vindt de ChristenUnie hier eigenlijk van? Die hebben tenslotte de macht.

Lees ook:Nog twee jaar naar Afghanistan, maar dat mogen we niet weten
Lees ook:D66 strijdt voor koopzondag
Lees ook:Is Den Haag een misje waard?
Lees ook:Rita Verdonk stapt uit VVD: Wiegel niet blij
Lees ook:D66: parlementair onderzoek naar terrorismewetten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.