Balkenende IV donderdag op bordes

Donderdag is het zover: dan staat Balkenende met zijn nieuwe ploeg en hare majesteit op het bordes. Het is ploeg nummer IV, om precies te zijn en de grote vraag is of ze allemaal het einde van de rit zullen halen. De staatssecretaris die het snelst via de achteruitgang werd afgevoerd, acht uur na haar installatie, staat immers op naam van Balkenende I. De verwachtingen zijn dus hooggespannen.

 

Dubbele nationaliteiten zullen de bewindslieden niet meer de das omdoen, beledigende columns blijken ook geen enkel nadeel voor toekomstig pluche. Maar wie weet worden we toch nog getrakteerd op lekker vuil en vunzig Brussels gerotzooi of spannende dubbele belangen uit het bedrijfsleven.

Zou Wouter donderdag een stropdas dragen?

 

Lees ook:PVV: commotie over motie van wantrouwen
Lees ook:Verdonks dubbele paspoortenwet geschrapt
Lees ook:‘Nederland is schizofreen’
Lees ook:Oppositie daagt coalitie uit
Lees ook:Verkennende formatie: beeld iets rooskleuriger

Eén reactie op “Balkenende IV donderdag op bordes

  1. WZNM

    Het gaat voorlopig niet door, Beatrix is die dag niet thuis.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.