GroepGeert: migratiestop is noodzaak

Het nieuws sloeg in als een bom bij de leden van Groep van Geert, die alleen uit hun winterslaap lijken te ontwaken wanneer het woord 'allochtonen' Den Haag bereikt. Over een kleine 50 jaar zal onze bevolking voor eenderde uit allochtonen bestaan als er niet snel wordt ingegrepen. De fractie kwam dan ook direct met kamervragen.

 

De "gigantische groei van het aandeel niet- westerse allochtonen in onze samenleving, gelet op de grote problemen die deze groep met zich meebrengt (op bijv. het gebied van criminaliteit, uitkeringsafhankelijkheid en integratie)," is volgens de Groep bijzonder ongewenst.

De ministers moeten de vragen beantwoorden voordat de behandeling van de Justitie- begroting. Kortom, hier horen we snel meer over.

 

Lees ook:Wilders wil niet-westerse allochtonen straf laten uitzitten in land van herkomst
Lees ook:CDA en PvdA absoluut niet nek-aan-nek
Lees ook:CDA doet migrantenkerken
Lees ook:Verkiezingsdatum
Lees ook:CU praat met COC over homobeleid

6 reacties op “GroepGeert: migratiestop is noodzaak

 1. Jan Truijens

  Geert heeft gelijk. We moeten ze gewoon verbieden zich te vermenigvuldigen zodat dit probleem én grondig én principieel wordt aangepakt. En daar wil ik aan toevoegen dat voortplanten slechts is voorbehouden aan autochtonen die níet uit de generaliteitslanden komen. Sorry, maar we moeten streng zijn.
  Als deze maatregelen vergen dat pilgebruik weer vergoed wordt, moet dat dan maar. We zijn tenslotte wèl menselijk en meelevend.
  Wat verwacht die Wilders eigenlijk als antwoord te krijgen?

    /   Beantwoorden  / 
 2. Harry

  @Jan

  Je zegt het hem zelf vóór: dat!

    /   Beantwoorden  / 
 3. harrij

  grenzen dicht een keer een keer crimineel daad terug naar land herkomst

    /   Beantwoorden  / 
 4. Harry

  Aannemende dat jij Nederlander van origine bent, lijkt mij jouw taalgebruik dusdanig crimineel dat ik de neiging om voor deze keer de grens te openen teneinde je eruit te kunnen laten, nauwelijks kan onderdrukken…. Harrij!

    /   Beantwoorden  / 
 5. Jan Truijens

  Harrij, spijtig genoeg ontgaat je de ironie.

  Vreemdelingenhaat is fout en levert ook niks op – ik liet juist zien waar het toe zou leiden… bah!
  Geert W. ziet overal dezelfde oorzaak in en heeft dus ook steeds dezelfde ‘oplossing’. Daarom is hij een minkukel. Eén van de generaliteitslanden was wat nu de provincie Limburg is. Ikzelf kom uit een ander buitengebied. Als het om discrimineren gaat kunnen we dus nog wel een tijdje doorgaan. Wil die ‘echte Hollander’ eens opstaan?!

    /   Beantwoorden  / 
 6. Judith

  Mijn vader zei vaak dat Limburgers een minderwaardigheidscomplex hebben. Ik vond dat altijd wat kort door de bocht, maar begin nu toch te denken dat hij gelijk heeft gehad…

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.