Generaal Pardon eindelijk rond

Leve de regering! Staatssecretaris Albayrak van sociale zaken heeft de Tweede Kamer gezegt in een brief dat 26.800 illegalen een verblijfsvergunning hebben gekregen vanwege het aangekonigde Generaal Pardon. daarmee zijn de 26.000 gezichten uit de bekende protestspotjes eindelijk onder dak. Overigens waren er 1000 mensen die onder de Pardonregeling vielen maar onvindbaar waren. Immens karwei zal het bij elkaar geweest zijn voor de betrokken ministeries.

Weet u het overigens nog? Pim Fortuyn was in 2002 voor een generaal pardon. Al wist Fortuyn toen nog niet dat het om maar liefst 26.000 'illegalen' (al vond Fortuyn dat woord niet goed) ging, maar dacht hij dat het er hoogstens 5000 waren. Fortuyn schopte flinke herrie in een kort interview met NOS en RTLNieuws. Duik terug naar 2002:

Lees ook:Na generaal pardon nog steeds 18.000 illegalen in Rotterdam
Lees ook:Meerderheid VVD-stemmers is voor Generaal Pardon
Lees ook:Wordt Verdonk gedwongen tot generaal pardon?
Lees ook:Tóch uitzetting op dinsdagmorgen?
Lees ook:Uit de Ouwe Doos… Balkenende blunders

3 reacties op “Generaal Pardon eindelijk rond

 1. m. van loon

  en zo komt allah binnen sluipen.en wij slapen verder met een open beurs het zal toch betaald moeten worden. laat onze oudere maar creperen in hun armoede.dat is het loon van hun harde werken.rotzooi is het.wordt wakker ned.

    /   Beantwoorden  / 
 2. bertje

  wordt wakker ned ………!!!!!!!!!!JA WAT TE DOEN,zeg het maar.26.800 illegalen,
  Volgens haar heeft ruim eenderde van de betrokkenen nu een huis.we horen zoiets betalen ons gek aan belastingen.maar wat het kost,hoe en wat waar die mensen wonen,wat voor huizen ze krijgen toegewezen.wie het zijn.welke nationaliteiten hebben ze,hoeveel kinderen zijn er bijbetrokken,hoeveel mensen boven de 50 die totaal geen kans meer hebben in nederland.het blijf een mysterie,hoe,wie,wat,waar en waarom.deze mensen worden toegelaten.en m van loon begrijp ik goed,alleen als deze mensen niet zouden worden toegelaten,liggen onze oudere mensen ook s’nachts ook nog in hun eigen poep te rollen.en worden wij er ook niet beter van.zolang kawouter liegenbos en zijn bandieten blijven zeggen dat het zo geweldig gaat in nederland.komen er steeds meer illegalen onze kant op,als ze dan ook nog is horen dat Staatssecretaris Albayrak wat qwa naam een zuster kan zijn. over het lot beslist van een broeder of een zuster om te mogen blijven.maken we het ze wel heel gemakkelijk.geef deze mensen niet de schuld. de schuld ligt bij een naief en belabberd beleid.en het volk wou dit beleid.en denk maar niet dat als wilders of verdonk ,onze nationale volkshelden aan het bewind zijn,dat we ineens wel een parkeer plekje kunnen vinden, nooit meer in een file staan en dat koekhappen weer een sport wordt huh, dat oma of opa wel elke dag kunnen douche,en vier keer per week worden uitgelaten,lekker vier gangen eten,en drie keer per jaar een dag tripje maken,dat er geen vreemdeling meer in kom, dat er mensen worden terug gestuurd als ze zich niet aan de wet houden,en dat we gaan leven in een punika oase vol geluk en liefde.dat zijn de zelfde zoete loze beloftes als van kawouter liegenbos.we leven in extremen van uiterste.en dat gevaar wordt onderschat.en kan je niet oplossen met snelle goedkope wat de mens wil horen ideeeen.we moeten wachten op een leider die niet zo maar wat prietpraat verkoopt,maar die weet hoe het komt dat het zo vreselijk mis is gelopen de afgelopen 20 jaar. die geen beloftes maakt terwijl die geneens weet hoe die die beloftes na moet komen.we moeten af van eikeltjes gedrag om te denken dat dit op te lossen is met lulkoek en prietpraatjes door machtbelustende idiooten die ook niet weten hoe ze een file op moeten lossen maar het wel van de daken af lopen te schreeuwen.en dan het volk vraagt om het op te lossen.ja sorry dat ik zo afdwaal maar het lijk wel of ik tussen goed gelovigen idiooten woon die denken dat als er een vrouw op sta die aan het volk moet vragen wat er mis is,en dan aan het zelfde volk vraagt om met oplossingen te komen.maar wel zelf de beslingen neemt bij het beste idee.als we daar massaal op gaan stemmen zijn we geflipt naieff en een beetje dom,en dat weten de de heren in denhaag ook.en daarom doen ze wat ze willen.en verzinnen ze tax op tax om de 26.800 illegalen op te vangen.ik wens deze mensen veel geluk in nederland.omdat ik het zelfde zou doen als ik het ergens beter zou krijgen.en me lul uit me pantalon zou lachen,als er een jansen in een land zit tussen de Albayrakjes die mij verblijfs verguning moet goedkeuren.geweldig.en als ik er zou zitten op die post in het buitenland kom ook iedereen er in.behalve als ik in een paspoort Wouter Jacob Bos (Vlaardingen, 14 juli 1963 zou zien staan.dan is me stempel kapot.en stuur ik hem mee terug naar het land wat ooit een partij met ze goedbedoelde ideeen naar de klote heeft geholpen.begonnen bij Johannes Marten (Joop) den Uijl.wordt wakker nederland en gaat………!!!!!!!!!!JA WAT TE DOEN,zeg het maar.

    /   Beantwoorden  / 
 3. m. van loon

  ja bertje ik weet het ook niet.als deze regering blijft zitten is er over 2 jaar niks meer recht te breien.die 26000 pardon mensen procederen al langer dan 8 jaar.jij of ik kunnen dat niet.en nu hebben ze hun beloning.alleen al van dat geld hadden de oudjes al 1.maal per week in de douche gekunnen en.goed te eten gehad. zij hebben er tenslotte voor gewerkt.er moet zeker een heel goede leider komen een die niet bang is.maar wie?.ik zie het met dit kabinet niet zitten.als het niet veranderd gaat ned. naar de kl.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.