Islampreker lijkt wel de duivel…

Als we politiek Den Haag (en vooral CDA en de PVV) mogen geloven komt de duivel in eigenste persoon naar Nederland in de vorm van moslimpreker Khalid Yasin. De Amerikaanse prediker schijnt allerlei enge verhalen te vertellen en zou volgens het CDA wel eens kunnen zorgen van een heleboel onverdraagzaasmheid en integratietoestanden. Yasin beweerde onder andere ooit dat de Amerikaanse overheid het AIDS-virus moedwillig heeft verspreid in Afrika. Het CDA gaat in elk ‘heel erg goed’ op de woorden letten van Yasin en de PVV wil de man niet eens in Nederland toelaten. Spastische reacties allemaal.

Lees ook:Condooms scheppen met Van Ardenne en Hoogervorst
Lees ook:Balkenende hoort bij de ‘Bende van vier van Gordon’
Lees ook:Tientallen Chinese kinderen gedood door virus
Lees ook:Ontwikkelingssporten met het CDA
Lees ook:Nieuwe uitbraak vogelgriep mogelijk in Nederland

3 reacties op “Islampreker lijkt wel de duivel…

 1. Chris

  Dus jij vindt het heel normaal dat in een gesubsidieerde Open Universiteit mannen en vrouwen worden gescheiden? Hoewel ik geen fan ben van het CDA vind ik het opvallend dat zij het voortouw nemen en niet partijen als Groen Links, SP en de PvdA. Deze partijen maakte zich vroeger hard voor gelijke rechten voor mannen en vrouwen, maar geven niet thuis als een beroepsdiscriminator wordt uigenodigd in een Open Universiteit.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Lars van der Werf

   Het mooie aan Hollandia is dat alles gezegd mag worden en iedereen de vrijheid heeft in bijeenkomst samen te komen en te spreken. Een dergelijke gozer niet binnenlaten is een bange en spastische reactie.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Chris

    Lars, ik bekritiseer ook niet zijn teksten (hoewel ik het daar fundamenteel oneens ben, maar dat is geen argument), maar wel het scheiden van m/v in een openbare ruimte.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.