Lessen in homoseksualiteit door wethouder

De Haagse wethouder Frits Huffnagel vindt het nodig zogenaamde 'homolessen' te gaan geven op middelbare scholen. Centraal in het lesprogramma staat hoe moslims met homoseksuelen omgaan. Een slecht plan. Net zo slecht als drugs-, drank- en vuurwerkvoorlichting op de middelbare school. Het begin van tolerantie ligt, zoals altijd, bij de ouders. Maar dat wil men blijkbaar nog steeds niet inzien.

Lees ook:colofon
Lees ook:OV-chipkaart veel en veel te duur
Lees ook:Boze Bos stampvoet erop los
Lees ook:CDA wil peuterleerplicht
Lees ook:GroenLinks op de bres voor rechten Poolse homo’s

5 reacties op “Lessen in homoseksualiteit door wethouder

 1. Booboo

  Goed idee meneer Hoefnagel,

  Bijzondere lespakketten maken voor religieuze groepen. Draagt zeker zijn steentje bij aan de integratie. Vooral de inhoud van de lessen spreekt me aan. Verplicht leren over iets waar je vanuit je geloof afstand van hoort te houden. Misschien kun je aan het volgende lespakket “feminisme voor SGP-ers” toevoegen.

  En als we dan toch gaan herzuilen lijkt “Religie voor Atheisten” me ook wel op zijn plaats. Ik wacht de plannen af…

    /   Beantwoorden  / 
 2. achlaatzeideenspuien

  Centraal in het lesprogramma staat hoe moslims met homoseksuelen omgaan.goedkoop lespakket.ze pleuren ze één voor één van een gebouw af.zijn niet mijn woorden ben zelf sexueelbevoorecht.aan het eind van het jaar zullen we een verkiezing doen.voor diegenen die van geen ophouden weten.een soort nietsbeters te doen trofee.2008

    /   Beantwoorden  / 
 3. Maarten Prinsen

  Het goede vehaal staat Hierrrr
  http://www.coc.nl/dopage.pl?thema=any&pagina=viewartikel&artikel_id=2111

  Daar staat het iets anders dan in dit blogonderwerp en de telegraaf wordt vermeld.

  Homosekualiteit bespreekbaar maken in achtergebleven sociale groepen is m.i. hard nodig. Uberhaupt is seksualiteit bij de mensen met een zgn biculturele identiteit een nuttig onderwerp. Daarbij mogen vvd-ers best wel een rol in de voorhoede spelen!

    /   Beantwoorden  / 
 4. Frans

  WAANZIN- Waar houden dergelijke idioten zich mee bezig? Is Nederland dan het land dat geregeerd wordt door dwazen? (in meerderheid)

  De Nederlandse overheid is steeds meer TOTALITAIR: Dit voorstel is een voorbeeld van de TOTALITAIRE STAATSRELIGIE VAN HET ‘POLITIEK-CORRECTIVISME!’

  WEG ERMEE! De Staat gaat haar bevoegdheden steeds verder te buiten. Het gaat zover komen dat de burgers het JUK van onze machtsmisbruikende, TERRORISERENDE OVERHEID & EUROPA GAAN AFWERPEN DOOR EEN OPSTAND & REVOLUTIE/ BURGEROORLOG…

  Of zijn Nederlanders zulke mietjes dat zij enkel klagen maar als je tot actie wilt komen, laf wegkruipen?

    /   Beantwoorden  / 
 5. F.Floor (61)

  Zo een lespakket bestaat al. Dat is het boek ‘Allah & Eva’ van de diplomatenvrouw Betsy Udink dat zowel de zeden van Marokko als Pakistan uitlegt.
  In beide landen hebben ze iets met het maagdenvlies van de vrouw en dus… wil ze als maagd het huwelijk ingaan (want zonder dat vliesje ben je hoer en blijft je status altijd ongehuwd gebleven) kun je kiezen: de voorste of de achterste? Meer keus heb je daar als vrouw echt niet want in een moslemstaat leeft 80% van alle vrouwen met continu geweld binnen het gezin.
  De Islamheilstaat Pakistan is mogelijk nog een graadje erger. “Dit land is het meest dodelijk voor vrouwen” schrijft ze. Een op elke 19 vrouwen verdwijnt spoorloos van de aardbodem wegens letsel aan dat vliesje. Maar ook als jongetje ben je best wel geschikt. “Vooral Pakistaanse politieagenten zijn notoire jongensverkrachters” schrijft ze maar alle mannen doen daar volop aan mee.
  Het is wel een nationaal taboe dus je praat er niet over maar zolang je je mond maar houdt is het daar toegestaan.
  Conclusie:
  Een goed lespakket. Altijd leuk om te lezen hoe de zeden en gewoonten in andere culturen zoals bv. in de Islam nou intens beleefd worden. Een aanrader voor iedere studente volksgeografie. Niet dan?

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.