Kindervriend Rouvoet slaat slag

Een opsteker voor beroepschristen, vice-premier en minister van Jeugd&Gezin André Rouvoet: de kinderbeschermingswetgeving wordt zódanig aangepast dat het eindelijk eens makkelijker is om kinderen beter te beschermen voor hun achterlijke ouders. Door de wetsverandering die vandaag door de ministerraad kwam, kunnen hulpverleners sneller (en dus voor ze doodgeschoten of verder mishandeld worden) kinderen bij hun ouders weghalen en beschermen. Mooi werk van Rouvoet. En ohja, Kabinetsgorilla en rasminister Hirsch Balin heeft er ook nog aan meegeholpen… 

Lees ook:Gratis kinderopvang slecht idee?
Lees ook:Kamer wil kinderen stalken
Lees ook:Snoeperij in de ban bij Rouvoet
Lees ook:Op de valreep de hulpverleners helpen
Lees ook:VVD en PVV: Woord ‘Allochtoon’ niet schrappen

7 reacties op “Kindervriend Rouvoet slaat slag

 1. bekrompen

  Kan deze wet ook toegepast worden als er nog geen kinderen zijn?? Dan kan tenminste ook voorkomen worden dat er indoctrinatie plaats vindt binnen deze christelijke gezinnen.
  Christelijken prediken hun eigen gelijk, niet gelijkheid en blijheid voor iedereen.
  Kinderen moeten beschermt worden, het begint echter bij de basis; de eicel en het zwemmertje. Misschien moet er een wet komen die mensen verplicht een HBO/Universitaire opleiding te volgen alvorens het recht op het stichten van een gezin van toepassing is.

    /   Beantwoorden  / 
 2. bertje

  hoop vagina,weinig wol.netjes hoor.test test hallo test test hallo.

    /   Beantwoorden  / 
  1. bertje

   hallo hij doet het.oke we kunnen.

     /   Beantwoorden  / 
 3. ex israelite Victim

  Ja , Helaas Heb Ik Weer een Nachtmerrie te Vertellen !
  In juli 2009 Begon Ik al Aangiftes en getuigenis te Mailen naar Vele Diensten en Politieke Partijen , ook het CDA en CU van rouvoet , ook Bz en koninkrijksrelaties , ook de KLPD , en Gezien de aanslagen wisten pechthold ,hirsch ballin en joodse ambtenaren het ook !
  De universiteitswereld Weet het ook al lang ,maar Niemand Weet dat Universiteiten al honderd jaar volledig toegeeigent zijn door joden , de media Wereldwijd nog langer , en de terreur is er ook naar !
  Als Peuters , als Kinderen al , en meestal al als Baby worden We van Geboorte af aan door ze verkracht en onderdanig gemaakt , met de technieken die ze toepassen geeft dat een onderdanigheid als van een kakkerlak zonder Armpjes en Beentjes tegen over een Olifant van een god des doods , vandaar dat het uitschot er ook nog zit en hun misdaden plegen , Niemand Die ze Kan Arresteren en Vervolgen , want ze zijn zelf ook nog eens behalve de enige boef in Ons Bestaan ook nog eens de enige wet in Ons Bestaan , dat Kun Je Nu aan Geert Wilders Zien Die geen Enkele Bescherming tegen dat vullis Geniet op gezag van pechthold , die de PVV en de Democratie al met aanslag en vuil heeft beschadigd !
  Maar Die Aangiftes Gingen over massale Kinder misbruik , drogeringen en vergiftigingen , prostitueringen , afpersingen en zwaarste misdaden en afpersingen , raciale haatsamenwerkingen tussen joden en semieten , joden en afrikanen /marokanen , het Verhandelen en Doden van Onze Kinderen , het zich volvreten aan Onze Maatschappijen , het terroriseren en plunderen met misbruik van Staat ,Wet en Democratie !

  Daarna , Blijkt het NCTb in handen van de joden en verordoneert Diverse Websites Mijn Getuigenissen alsmede Aanwijzingen en namen van daders te verwijderen , het NCTb in jodenhand zweert samen met universiteit Utrecht en brengt onderzoeksvervalsingen uit die Júist deze misdaden Die Ik Had Aangegeven afdekken en schuld van raar gedrag van Kinderen naar de verkeerde hoek duwen , andere dingen die helemaal niet de oorzaken zijn aanwijzen , de Ouders !
  Dáár begon jood donner al mee als onderdeel van de voortdurende terreur en plunder campagne die ze 25 jaar geleden verhevigd hadden en een voortrollend onderdrukkingssysteen zijn , als laatste van een buiten de wet gesteld Volk gingen ze de Ouders , Gezinnen en de Kinderen aanvallen , want zo langzamerhand had Iedereen Wél Door dat er Iets Helemaal niet Lekker zat en zit in dit Land , en daarom gingen die joden nu de Gezinnen van het Volk bedreigen , van ” pas op als Je Wat Zegt , en hou Je Kinderen Zwijgend of we pakken Ze af , rouvoet Weet helemaal niet wat die dient , het plunder en terreurnetwerk der joden in hun kwaad en criminaliteit !

  Dat Voor Zag Ik al , Ook dat de joden in de wetgeving hier en daar Bedrijven , hun plundervrienden , hier en daar zouden gaan opofferen aan hun schone schijn van Kijk eens hoe goed en edelachtbaar we zijn , wij staan aan jullie kant hoor Nederlanders is al aan het gebeuren en Bos Weet niet hoe het zit en Hij volkomen verzopen ligt in de joodse Landverraders die Hem omgeven met hun wanen en plundercijfers !

  Daarom vallen ze van uit staat en wetgeving ook Alles en Allen aan Die hun machtsstructuren nu zou Kunnen Verwijderen , Die worden Allemaal , verkracht , gedoodt , geschaadt e besmeurd ook met hun besmeurmedia , de terreurmedia der joden !
  Pim Fortuyn Ook , Een Blik op de Staatshuishouding en Die zou Waarschijnlijk onmiddelijk de jodenstront als Goud verkocht hebben Gezien !

  Zo Doden en maken ze Elke Autochtoon in Èlk Land af als Die aan hun terreurnestjes Gaat morrelen , doen ze al eeuwen !

  Later deden de joden met misbruik van de media een nog grover en smeriger poging de Ontdekking der misdaden af te dekken door op Netwerk een jo hermanns samen met Jeugd zorg te laten beweren dat het aan de Ouders zou liggen dat de Jeugd zo raar doet !
  Daar moeten wij dan 8,5 Miljard Per Jaar an Betalen , aan dezelfde daders die de Kinderen hebben verwoest , en Krijgen nog de schuld ook !

  Nou , Ik Weet Zéér Zéker dat als een grote bende joden , ALLEN uit de wetgevings ,justitie , recherche , wetenschappen , advocaten , en politieke lagen een Week lang de Kinderen alle hoeken van de hel laten Zien , met ook nog eens zeer ´zware mishandelingen ,martelingen , drogeringen en Hersen spoelingen dat zij zélf Ècht de enige Oorzaak van ALLE gebreken en Gedragsstoornissen zijn !

    /   Beantwoorden  / 
  1. ex israelite Victim

   Mag Ik Uw Naam en Adres , want Ik heb het Recht U een corrigerende tik te komen geven ?
   U behoeft Duidelijk heropvoeding !

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.