Moszkowicz niet alleen pissig op Jort

Bram Moszkowicz is niet alleen boos op de kritiek van Jort Kelder. Vandaag tijdens de veel besproken persconferentie liet hij weten ook de inmenging vanuit de Tweede Kamer niet te waarderen. Veroorzaker van deze kritiek was CDA-kamerlid Van Haersma Buma, die zich afvroeg hoe een topcrimineel vanuit een zwaarbeveiligde gevangenis interviews kan geven.

 

Moszkowicz vindt het onbegrijpelijk dat de media zijn nu ex-client neer kunnen zetten als een monster en daar dan zelf niet op zou mogen reageren. Van Haersma Buma is echter van mening dat Holleeder niet voor niets in de extra beveiligde inrichting zit. Niet iedere 'topcrimineel' mag zijn zaak vijf minuten lang bepleiten voor de radio.

Tsja, voor alle argumenten is natuurlijk wat te zeggen. De kans is groot dat de meerderheid van de Nederlanders het kamerlid wel had kunnen uitleggen waarom Holleeder op de radio zijn verhaal mocht doen. Wat dacht u van luistercijfers? 

Ik hoop dat de kamerleden zich voortaan gewoon bezighouden met andere zaken dan het reageren op media-hypes.

 

Lees ook:Zit klaar voor het eerste lijsttrekkersdebat
Lees ook:CU ministers rusten op zondag
Lees ook:Peiling: SP groter dan PvdA
Lees ook:Cynisme media over 100 dagen tour kabinet
Lees ook:CDA wil ‘terroristisch kamp dierenrechtenactivisten’ verbieden

Eén reactie op “Moszkowicz niet alleen pissig op Jort

  1. Truus Baaij

    Ah, het brullend Brammetje! Wat meet het voetvolk zich aan de majesteit van Moskowiczs te schennen? Misdaadjournalist Gerlof Leistra merkt terecht op dat: het neerleggen door Moskowicsz van Holleeders verdediging een zwaktebod is. Aldusdoende (b)lijkt de strafpleiter wellicht, mogelijk wat vergissinkejs toe te geven.

    Brond: Goede Morgen Nederland 20 – 02 – ’07

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.