Kamerbabe Mariko Peters

In de nieuwe serie 'Women on Top', ofwel 'Kamerbabes', elke aflevering een dame uit de Kamer die extra aandacht nodig heeft. Vandaag Mariko Peters van GroenLinks. Peters staat ergens voor en is verdomd actief in de Tweede Kamer. Op de website van GroenLinks vertelt ze het volgende: "Ik houd van de faam van Nederland als voorvechter van een internationale orde gebaseerd op solidariteit, mensenrechten, vrede en tolerantie. Maar ik zie met lede ogen aan hoe daarover langzaam een beeld schuift van een zich verhardende, bangere, en intolerantere samenleving."

Lees ook:VVD en SP verenigd in Koerdenleed
Lees ook:Kamer: Hirsi Ali definitief geen beveiliging
Lees ook:PvdA wil iets doen aan geweld
Lees ook:Koningin Beatrix haalt uit naar extremen in kersttoespraak
Lees ook:Ook Paul Depla genoemd als partijvoorzitter PvdA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.