Kamerbabe Femke Halsema gekozen tot beste debater

De stoerste KamerBabe is ook de beste debater: Femke Halsema van GroenLinks. Uit een beraad van een jury van het Nederlands Debat Instituut kwam dat Femke het op de meeste punten het beste heeft gedaan in de Tweede Kamer. Een goede tweede plaats was voor debatkoning en VVD-leider Mark Rutte. Ik kan het met de verkiezing alleen maar eens zijn. Het mag duidelijk zijn dat deze twee het meest inspirerend en onderbouwd uit de hoek komen, sterk iterrumperen, vaak hun kop laten zien en ook nog eens geestig kunnen zijn. OneLinerkoning en koningin Femke en Mark. Zulk soort mensen móéten ook met elkaar flirten. Overigens vond ik persoonlijk Alexander Pechtold en Geert Wilders ook erg sterk tijdens de Algemene Beschouwingen.  Wie vond u de beste?

Lees ook:Geert Wilders: “U bent net de directeur van de Efteling”
Lees ook:Bos krijgt les van Balkenende
Lees ook:Femke wijst het linkse pad
Lees ook:GroenLinks wil kandidaatbewindslieden toetsen
Lees ook:De Roy van Zuydewijn: hypocriet of niet?

4 reacties op “Kamerbabe Femke Halsema gekozen tot beste debater

 1. Edwin Landzaad

  TIP voor Femke Halsema : Neem een andere kapper !!!
  Waarom ? Te hoog poppengehalte ! Politieke keuze wel te begrijpen,maar looks van iemand die verbaasd uitziet werkt niet zo goed in een land waar steeds meer mensen verbaasd zijn ! Die verbazing delen lijkt dan weer op vraagtekens die publiek toch al heeft op politiek ! Komt ook niet echt over als iemand die zeker kan optreden,wel nodig als je politiek beleid wil uitvoeren. Dus wat vlottere look Femke,in ieder geval succes !

    /   Beantwoorden  / 
 2. ex israelite Victim

  Wie Vond Ik de beste ?

  Ehhh , allen hebben schandelijk gefaald en gedurende meer dan 20 jaar lang bewezen , dat We met niet absoluut voor Jan Maat Kiezen een héél grote Fout hebben gemaakt , want de gevolgen waren er , alles werd nog eens tien keer erger , niet één partij die dat in de weg stond , hun lonen waren belangrijker !

  Pechthold die Mij heeft misbruikt en mishandeld toen Ik Zes was is zo al als verkrachter geen goed leider , verkrachten is namelijk een Geestesgesteldheid , die verkracht dan ook het Land en Al Ons belang voor eigen joods belang !

  Je moet bij zúlke dames en heren ook niet naar hun gebral luisteren , maar naar hun daden over de afgelopen jaren , dáár aan is de Waarheid te Zien van wat ze werkelijk zijn …een uitkeringszwijn dat gebonust en geshaked wil zijn !
  En nú er mee weg komen dan !

  Ze roepen “hij heeft ook geen oplossing ” , terwijl Hij Tóch heel Duidelijk is , en zij Hébben bewezen dé oplossing zéker niét te zijn , maar het probleem !

  Dús PVV Kiezen ÍS de Oplossing AL !

  Wist Je dat alle jodenmedia aanvallen door alexander pechthold georkestreerd zijn , door hirsch ballin , leon de winter met zijn haathandboek ?
  Wist Je dat de justitie en wetgeveraanvallen van de overheden en de EU door joden georganiseerd zijn waar pechthold dan winst mee wil maken omdat ze verder niets waard zijn ?

  Pechthold die eerder al een aanslag op Jan Maat heeft georganiseert waarbij Zijn Vrouw de Benen verloor , nadat Hij al met een AIDSnaald was gestoken ?

  Zó is de PVV ook aangevallen , Hero Brinkman drogeren bij de laatste ronde en dan door de jodenmedia verder laten besmeuren !
  Die pechthold en zijn hirsch ballin !

  Zúlke lage streken behoren niet tot een Democratie , een Ieder Heeft het fatsoensrecht om Vrij en Eerlijk te mogen afwegen Wat Wél en niet op het Moment van Beste Belang Gevonden Wordt , en niet gemanipuleerd , bedreigd en bedrogen door jodenstreken !

  En was Je al vergeten dat bij alle bedrijven van de afgelopen decennia die het Land aan de afgrond dreven de commisarissen veelvuldig rechter en OVJs waren , dié moeten nú recht spreken en oordelen over zaken die ze zélf bedreven hebben !
  Die hebben vóór de plunderaars die ze ook zelf zijn Ons immers in 1991 buiten de wet gesteld !

  Dit alles had niet gekund zónder jodenwerk !

  Kies in ieder geval niets met een jood of allochtoon er in als Je wil dat het hitleriaanse ophoudt !

  Die werken dwars door alle wet ,Democratie , en Landsbelang heen voor eigen ,jodenbelang !
  Dat Zag Je nét nog met een mark rutte van de VVD en een maxim verhagen van de cda , die beiden waren fel vóór nóg langer verblijf in Afghanistan , vóór jodenpapaverbelangen , want de opium/heroinemarkt stortte in toen de Taliban de macht greep , dáár moest de UN op af voor de jood , net als door de eeuwen eerder al Emgeland drie ker tegen China is opgetreden om de joodse opiumbelangen te verdedigen zodat ze dat lekker verder in de Armpjes van Onze Kinderen konden blijven steken op de lagere scholen , waar Ik dat op driejarige Leeftijd al moest beleven door dries van agt , wim kok , ruud lubbers …joden !

  En Pas op voor alle mooie praatjes met onderwerpen die ze van de PVV gestolen hebben , dát deden ze met Jan Maat ook , nú Weten We Beter !

    /   Beantwoorden  / 
 3. ex israelite Victim

  Ik Voeg Toe dat de joden een Rascistisch Disriminerend monopolie hebben , Wereldwijd Zelfs , op de Media , tv en Kranten , die bepalen welke politicus , welke partij wát zegt en wanneer !

  96% van de Wereldmedia spreekt hún woord van bedrog , inclusief de new york times , de andere 4% wordt door hun bendeleden Wereldwijd door joden van uit de wetgevingen en overheden bedreigd , het zwijgen opgelegd en vermoordt !

  Het is niet voor niks dat pechthold de Kinder misbruikende en molesterende jood zó ontzettent véél tijd kreeg om zich “valselijk ” te profileren , een moordenaar en verkrachter die in de gevangenis thuis hoort , Mij , Kinderen massaal heeft gedrogeerd en misbruikt , aanslagen op Politici en Staatslieden heeft bevolen !

  Zo profileert de zware crimineel job cohen zich ook al veelvuldig op tv sinds Ik wat Vermeldde over zijn smeerpijperijen aan Ons Volk en Kinderen , tegelijkertijd de Politie saboterende en intimiderende zodat Zij Hun Werk niet eens Kúnnen Doen zoals het Behoort die hond met zijn maatje in crime aboutaleb !

  Maar helaas door deze terreurmonopolies hebben joden het allenige vrije spel Ons Dagelijks aan te kwaken met hun leugens en bedrog , al 65 jaar , ook over die nooit gebeurde holocoust , die oplichters , en tegelijkertijd hebben ze nooit en te nimmer één woord gerept over de chronische Genocide , Holocoust die ze Wèl tegen Ons , de Europese kaukasische Bevolking plegen en pleegden van vóór de oorlogen , tot en met het vergiftigen van Onze Kinderen aan toe op de lagere scholen met hun semietenvrienden !

  Voor hun “holocoustoplichtingspraktijken ” hebben ze zelfs de Dresden Slachtoffers die massaal Levend Verbrand werden als onderdeel van hun Holocoust op Ons , gefotografeert als zijnde joden , maar niet heus dús … Duitse Burgers Dús !

  Dát hebben ze Ons opgedrongen met 65 jaar mediaterreur en veel geschreeuw , Èlke Wetenschapper Die géén Bewijzen Vóór hun beweringen Kón Vinden hebben ze vermoordt !

    /   Beantwoorden  / 
 4. Andre van Gaalen

  wat ik hoorde op rtl-boulevard vandaag over binninhof nieuws. vind ik niet correct. Wat er ook over u boven tafel komt u bent voor mij de gedroomde premier. En als er iets boven tafel komt wat niet past in onze bekrompen zicht wijze ( algemeen ) blijf ik u steunen, veel liefs Andre ( dit heeft niets te maken met bovenstaande, maar zag geen andere mogelijkheid om te reageren.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.