Wilde Zwijnen chaos Veluwe duurt voort

Er is weer zwijnenneuws uit ons grote nationale natuurpark. Het schijnt dat de zwijnen grote chaos aanrichten op en rondom de snelwegen die langs de Veluwe lopen. Rijkswaterstaat zegt tegen RTL dat de situatie 'zorgelijk' is. Ze vernielen de bermen, rennen met z'n allen vrolijk over het asfalt en maken op en afritten onveilig. En de zwijnen worden nog immer niet afgeschoten, nee nee, de automobilisten worden gewoon gewaarshuwd met lichtkranten langs de weg. Wanneer gaat het eerste ongeluk gebeuren en wanneer heeft iedereen een zwijn in zijn achtertuin? Landbouw Minister Verburg en de Tweede Kamer moeten hier iets aan gaan doen.

Op onderstaand filmpje geven twee heren op subtiele wijze aan hoe de dieren te werk gaan in dus ook de snelwegbermen.

 

Lees ook:Minister Verburg staat drukjacht Veluwse wilde zwijnen toe
Lees ook:Ook zonder drukjacht minder zwijnen
Lees ook:Kamer: Geen drukjacht wilde zwijnen Veluwe
Lees ook:Friese Slagerij hekelt aanpak minister Verburg
Lees ook:Partij voor de dieren jaagt op drukjacht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.