Partij voor de dieren jaagt op drukjacht

De drukjacht op de wilde zwijnen op de Veluwe is door minister Gerda Verburg tijdelijk tpoegestaan. De rechter in Amsterdam heeft nu echter besloten dat dat helemaal niet de bedoeling is. De Partij voor de Dieren, de PVV en GroenLinks (die combinatie gaan we nooit meer zien) hebben het eheel voor de rechter gebracht, met enig succes. Uiteraard hoopt de PvdD nu op een handhaving van het verbod op de drukjacht. Maar is dat wat we echt nodig hebben? 6000 zwijnen is gewoon veel te veel. Toch?

Lees ook:Minister Verburg staat drukjacht Veluwse wilde zwijnen toe
Lees ook:Ook zonder drukjacht minder zwijnen
Lees ook:Grote zwijnen overlast op de Veluwe
Lees ook:Kamer: Geen drukjacht wilde zwijnen Veluwe
Lees ook:Twee nieuwe ambtenaren vanwege vragenkanon Partij voor de Dieren

Eén reactie op “Partij voor de dieren jaagt op drukjacht

  1. Martien

    De Partij van de Dieren is blijkbaar vergeten waar het om gaat. Zij staan te ver van de natuur als zij denken dat dieren belangrijker zijn dan mensen. De jacht is belangrijk om een gezonde wildstand te houden, als we niet bereid zijn om de wolf weer in Nederland te her introdiseren.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.