Dierenpartij nog altijd in de strijd

We hebben al een tijdje niets meer van de vrienden van de Partij voor de Dieren gehoord. Dat kan minister Verburg van Landbouw niet zeggen. Nog wekelijks ontvangt ze Kamervragen van de dierenvrienden. Zo ook 3 dagen terug weer over ganzen die niet 'diervriendelijk' gedood zouden worden. De overlast bezorgende ganzen op Texel zijn naar oud Duits gebruik vergast met een verboden gas, zo stelt de Dierenpartij. Ik ben blij dat de PvdD onder leiding van Marianne Thieme vecht voor dierenrecht.

Lees ook:PvdD: geen wilde dieren in circus
Lees ook:SP-ster dierenbeschermer van het jaar
Lees ook:Wilders stelt Koran gelijk aan Hitler’s Mein Kampf
Lees ook:Dierenpartij: Hef landbouwministerie op
Lees ook:Incidentenpolitiek: Kamer wil verbod op paddo’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.