Het is weer lichtelijk Nacht van de Nacht

Niks geen totale duisternis vannacht. Dat is nooit zo geweest en dat zal ook wel nooit zo worden. Toch willen de uiterst vriendelijke mensen van de Nacht van de Nacht het vannacht opnieuw voor de vierde keer proberen donkerte te creeëren op (bijna) het meest verlichte stukje wereld. Vorig jaar schreef ik er al over. Toen deed de Eiffeltoren op 23 oktober de lichtjes 5 minuten uit, maar deed er in Nederland bijna geen enkele gemeente mee aan de verduistering. En ook dit jaar is de animo erg klein. Ze hebben het vast druk met andere verduisteringen, zullen we maar denken. Wie doen er wel mee? De Euromast in Rotterdam, de Dom in Utrecht, de Sint Jan in Den Bosch, Schiphol (niet zo lang, 5 minuten maar) en nog wat andere grote gebouwen. Ben benieuwd of we wat meer sterren zien vannacht.

Lees ook:Niemand wil verduisteren voor de Nacht van de Nacht
Lees ook:De ouwe Schmelzer is niet meer
Lees ook:Terugblik op 2006: het duurste project
Lees ook:Geert Wilders maakt vrienden
Lees ook:Klein, klein Schijndeltje

Eén reactie op “Het is weer lichtelijk Nacht van de Nacht

  1. majikthijs

    Jammer dat we zo doorgaan met verspilling van energie. Als we zo door gaan wordt kernenergie een feit en dat willen we niet, toch? Als je deze mening deelt kun je je stem laten horen op http://bit.ly/kernisbah of kom naar de Dam in Amsterdam op 16 april 2011

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.