Kamer schenkt voortaan kraanwater

Het zijn van die dingen die je eigenlijk niet wilt weten. Maar goed, ik kwam het tegen op de site van de Partij voor de Dieren. De Tweede Kamer schenkt voortaan kraanwater in plaats van bronwater uit flesjes. Het mag duidelijk zijn dat dat beter voor het milieu is en dat het waarschijnlijk nog goedkoper is ook. Mooie nieuws? Toch wel een beetje.

Het is overigens niet het eerste milieuwaardige dingetje in de Kamer. Eerder al schakelde het restaurant van ons parlement al over op vis van de milieubewuste viswijzer. Ook probeert het restaurant steeds meer met biologische groenten, fruit en vlees te werken. Ik vind het positief dat ons parlement een voortrekkersrol speelt in een milieubewuster Nederland.

Lees ook:GroepGeert gaat Europees
Lees ook:Partij voor de Dieren ronselt PvdA’ers voor Eerste Kamer
Lees ook:NS onder druk Tweede Kamer inzake draadloos internet
Lees ook:Stemmen in november
Lees ook:SGP wil verslagen Tweede Kamer censureren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.