Plasterk stelt Jos Brink-prijs in

Een hele eer en volledig terecht. De grote entertainer, opperhomo, oppershowmaster en theatermaker Jos Brink, die vorig jaar overleed, heeft een prijs naar zich vernoemd gekregen. De 'Homo-emancipatie prijs' wordt ingesteld door minister Ronald Plasterk van Onderwijs Cultuur en Wetenschappen. De prijs valt binnen het kader van Plasterk de homo-acceptatie in Nederland te vergroten. Eerder al startte er een campagne. Nu maar hopen dat het allemaal helpt en dat de SGP en de ChristenUnie niet wéér onzin gaan spuien. Kijkt u naar Jos Brink…

 

 

Lees ook:Minister Plasterk: ‘Gewoon Homo Zijn’
Lees ook:Vette Paul de Leeuw wil dik blijven, Minister Plasterk!
Lees ook:Plasterk spreekt dode Jan Wolkers toe
Lees ook:Welke partij maakt zich druk om holebi’s?
Lees ook:SGP’ers zijn homohaters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.