Ronald Plasterk als hologram in DWDD

Het was voor mij een volkomen verrassing en voor Matthijs van Nieuwkerk ook, maar het was toch echt zo: Minister Plasterk als Hologram (net als op CNN bij verkiezingsnacht) in de VARA-studio. Leuk en mooi gedaan. Plasterk wil meer mensen in het 'Bètavak' en dus haalde hij vandaag deze stunt uit. Nog gekker: oud presentator van Lingo Francois Boulanger maakte de Hologram van Plasterk mede mogelijk. Overigens werd ook vandaag bekend dat steeds meer meisjes Bètastudies gaan volgen. Hierboven trouwens beeld van Plasterk als HOLOGRAM. Hieronder eentje met allebei de Plasterks.

Lees ook:Anti-Wilders film blijkt NOS-product?
Lees ook:Plasterk gaat gratis kranten steunen
Lees ook:Verdonk gaat trots in een ‘beweging’ verder achter Fortuynisme aan
Lees ook:Student hoe dan ook de lul met minister Plasterk
Lees ook:Frietkar bij ziekenhuis Rotterdam vliegt in brand

Eén reactie op “Ronald Plasterk als hologram in DWDD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.