Peiling: SP en LPF achteruit

Volgens de meest recente peiling is steun voor de SP gedaald. Als er nu verkiezingen gehouden zouden worden, zou de partij uitkomen op 13 zetels. Dat zijn er 4 meer dan ze nu hebben, maar 6 minder dan in de peilingen in maart. Zou dit iets te maken hebben met de ophef van afgelopen week, over de uitspraken van Jan Marijnissen? Hij vergeleek de Palestijnse terroristen met de Nederlandse verzetshelden in WO II.

De LPF zou volgens de peilingen uit de Tweede Kamer verdwijnen. Dat scheelt ze de moeite om een nieuwe naam te verzinnen. Groep Wilders komt uit op 3 zetels -over Nawijn werd met geen woord gerept. Ook over de partij van Pastors werd niets gezegd door Maurice de Hond, dus hoe het afloopt met Pims erfgoed is nog onzeker.

De Partij van de Dieren staat op één zetel, en dat is goed nieuws voor veel honden, katten en illegaal geimporteerde dieren. Het zou fijn zijn als de dieren net zo goed verzorgd werden als de mensen in Nederland.

Lees ook:Wilders tweede partij in laatste peiling De Hond
Lees ook:23 zetels voor TON is tijdelijke gekte
Lees ook:Wilders kan inpakken
Lees ook:Peilingen voorspellen TweeNL en Nul Fortuyn
Lees ook:‘Change’ en crisis goed voor coalitie

Eén reactie op “Peiling: SP en LPF achteruit

  1. Martijn Koster

    Vaak wordt er voor dieren beter gezorgd dan voor mensen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.