POLLuitslag: Nederland is veilig

Nederland is een onveilig land
Eens (61 Stemmen) (32.8 %)
Oneens (108 Stemmen) (58.1 %)
Geen mening (17 Stemmen) (9.1 %)
 

186 TweedeKamer.blog.nl bezoekers stemden op de poll die dezemaal de stelling 'Nederland is een onveilig land' omvatte. Een meerderheidje van 58% is het in elk geval niet eens met de stelling (hoe lang nog…?) en een schamele 33% vindt daarnaast Nederland wél een onveilig land. Heeft u gestemd? Leg uw stem in een reactie uit.

Lees ook:POLLuitslag… SP niet favoriet
Lees ook:POLLuitslag… Weg uit Afghanistan!
Lees ook:POLLuitslag… Kabinet is té christelijk
Lees ook:POLLuitslag: Niemand wil demonstreren tegen Fitna
Lees ook:POLLuitslag Geert Wilders: JA! of NEE!

3 reacties op “POLLuitslag: Nederland is veilig

 1. Nilsson

  De poll vraagt toch niet of er in Nederland geen onveiligheid is. Daarop kan het antwoord nooit overwegend nee kunnen zijn. De poll vraagt of Nederland een onveilig land is. Ik doorkruis voor mijn werk al tien jaar het gehele land kom zowel in mooie rijke wijken als in arme achterstands wijken. Ik kan het nog steeds doen, is Nederland een onveilig land, het antwoord is dus nee. Nederland is geen onveilig land. Is er te veel onveiligheid, ja er is mijns inziens te veel onveiligheid.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Frans

  Daarom moeten wij het RECHT- dit is een MENSENRECHT dat in de Grondwet verankerd hoort te zijn- zoals in de US-Constitution – hebben om onszelf te kunnen verdedigen met ons eigen wapen. Dus wij hebben het MENSENRECHT om een wapen te hebben en ter verdediging te kunnen gebruiken.

  Maar dat is wat de NWO-elite- criminelen niet willen.

  Zij willen ons namelijk als slaaf kunnen dirigeren en slachten.

  Zij willen geen volk hebben dat tegen hun TIRANNIE in opstand kan komen.

  Maar zo ROOFT zij ons van een basis-mensenrecht- HET RECHT OP ZELFVERDEDIGING! En doet dit onder allerlei leugen-voorwendsels!

  Wij moeten vechten om HET DOOR GOD GEGEVEN MENSENRECHT OM ONS TE VERDEDIGEN te verkrijgen!

  Eerder zijn wij NIET VRIJ!

  Als je ziet wat de NWO-elite aan het doen is om hun Nieuwe Wereld Orde door te drukken: De burgers hun wapen ontnemen – zoals onlangs in Australië – en als je de waarschuwingen hoort van mensen als Jordan Maxwell om beslist het in de Amerikaanse Grondwet vastgelegd recht op wapenbezit NOOIT op te geven, weet je dat de Elite bang is voor mensen met wapens. Want die kunnen zich verdedigen en hun smerige plannen dwarsbomen.

  Doen dus.

  Wij zijn in oorlog mensen tégen de NWO-elite en vóór onze vrijheid die onder het mom van ‘terrorisme-bestrijding’ ons steeds verder onder Staatstirannie brengt (verzet je 100% ertegen en informeer de bevolking zodat zij de leugens van deze elite niet langer slikt of pikt), maar zolang wij door wat de elite in ons drinkwater en eten doen, en disinformatie door de gecontroleerde media, tot makke schapen zijn gemaakt, hebben de vijanden van een vrije wereld hun zin.

  Belangrijk is in ieder geval dat wij het INternet vrij houden van overheidsbemoeienis!

  Want dit is het laatste bastion van vrije informatie-doorgave. De door de Zionistische elite gecontroleerde gesubsidieerde media zijn dat niet!

  En vecht voor het recht op eigen wapenbezit- het recht op zelfverdediging. De leugens dat de politie ons beschermd moeten met kracht worden weerlegd.

  Weg met de (leugens van de ) elite die Pim Fortuin vermoord hebben en ons steeds verder berooft onder en door Balkie’s regeringen.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Nilsson

  Frans geloof je nu echt in de mythe dat als mensen het recht hebben op een wapen dat het dan veiliger wordt? Dat kun je toch niet oprecht menen.

  Het recht in eigen hand nemen, het recht om je te verdedigen tegen wiens kop je niet aanstaat. Lekkere veiligheid wordt dat.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.