POLLuitslag… SP niet favoriet

Als ik nú zou moeten stemmen, stem ik op de SP
Eens (48 Stemmen) (23.6 %)
Oneens (143 Stemmen) (70.4 %)
Geen mening (12 Stemmen) (5.9 %)

Door maar liefst 143 van de 203 stemmers (bezoekers van TweedeKamer.blog.nl) op de poll, wordt er bij verkiezingen niet gestemd op de Socialistische Partij van Jan Ma(o)rijnissen. Als u stemde, verklaar dan uw stem in een reactie op dit bericht.

Lees ook:POLLuitslag: Nederland is veilig
Lees ook:POLLuitslag: Niemand wil demonstreren tegen Fitna
Lees ook:POLLuitslag Geert Wilders: JA! of NEE!
Lees ook:POLLuitslag… Weg uit Afghanistan!
Lees ook:Partij voor NL timmert aan de weg

4 reacties op “POLLuitslag… SP niet favoriet

 1. Tim

  De SP is de enige partij met concrete oplossingen, laten zich niet leiden door populistische trekjes (IE TrotsopNL), draaien niet constant (IE PvdA), loopt niet achter Amerika aan (IE CDA) en trachten geen bevolkingsgroepen uit te sluiten (IE PVV). Daarbij heeft zij [de SP] vrij weinig tot geen religieuze standpunten, waardoor menig kiezer zich in deze partij kan vinden ongeacht de kiezer zijn of haar geloof.

  Ook heeft de SP goed contact met de kiezer d.m.v van haar lokale afdelingen en steun bij demonstraties.

  De SP zou iets conservatiever mogen optreden wanneer het standpunten zoals abortus en euthanasie betreft, maar dat is vooral een persoonlijke wens.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Antoine47

  Wat een onzin. Er wordt wel op de SP gestemd, en wel door bijna een kwart van de gepeilden. Als dat mens van Verdonk meer stemmen haalt door mensen meer zesbaans autowegen, belastingverlaging, goedkope benzine waarmee je harder mag autorijden, en meer van die kinderachtige wensen van jan-met-de-pet belooft, dan ligt daaraan geen visie ten grondslag, alleen een goed gevoel voor wat domme mensen voor zichzelf willen.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Chris van Hattem

  Bij de volgende verkiezingen keer ik terug naar m’n oude partij D66. Iedereen die net als ik D66 een aantal jaar geleden verraden heeft moet weer terugkomen.
  Deze partij heeft altijd voor goed onderwijs gestreden en de belangrijkste ingredieenten tot een goede normale samenleving. Als het aan hun had gelegen zaten we nu niet in Uruzgan.
  Dit land wordt al bijna 9 jaar niet meer fatsoenlijk geregeerd door al die ‘con’ en ‘feest’ partijtjes.
  Tijd voor ouwerwetse, degelijke politiek haha.
  Stem wijs de volgende keer mensen, anders wordt het nog beroerder :-)

    /   Beantwoorden  / 
 4. Sylvano Witte

  Echt waar, deze site zal dus NOOIT objectief naar iets kijken. Ik vind het vooral laag hoe men hier omgaat mer partijen. Als je een link hebt als Tweedekamer.blog, gedraag je dan ook objectief en plaats dan niet dingen als:

  Door maar liefst 143 van de 203 stemmers (bezoekers van TweedeKamer.blog.nl) op de poll, wordt er bij verkiezingen niet gestemd op de Socialistische Partij van Jan Ma(o)rijnissen.

  Deze site nog rechtser dan Geert Willers himself, dus hoe kan je dan in godsnaam een representatief onderzoek houden? Dit is de meeste kansloze site van 2008. En trouwens, dat is een feit!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.