POLLuitslag: Balkenende niet in stadion alsjeblieft

De premier en andere kabinetsleden moeten zich verre van commentaar op het Nederlands elftal houden
Eens (72.2 %)
Oneens (25.0 %)
Geen mening (2.8 %)
236

Lees ook:POLLuitslag… SP is goed bezig met spotje
Lees ook:POLLuitslag… Weg uit Afghanistan!
Lees ook:POLLuitslag… SP niet favoriet
Lees ook:POLLuitslag: 2008 interessant politiek jaar
Lees ook:POLLuitslag: Laat die cartoonisten maar

25 reacties op “POLLuitslag: Balkenende niet in stadion alsjeblieft

 1. Tim

  Nee hoor, vrij land. Ze mogen zeggen wat ze willen over het elftal.

  Veel zeuren over Wilders die alles mag zeggen over moslims, maar het kabinet mag niets zeggen over het elftal?

  Zwak. Heel erg zwak.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Nilsson

  Tim het is al langer duidelijk dat er op dit blog een aantal mensen actief zijn die vinden dat zij alles mogen zeggen, zich overal mee mogen bemoeien. Ze hebben ook nog gelijk zij mogen dit, gelukkig maar. Helaas ontbreekt het hen in grote mate het inzicht dat de beste manier van vrijheid voor jezelf claimen is die van de ander maximaal na te streven. Ben benieuwd wie de schoen komt passen

    /   Beantwoorden  / 
 3. m. van loon

  dag nilsson schoenen passen en in eeh hokje gezet worden is mijn streven niet.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Nilsson

  Dat blijkt uit je reactie(s). Wederom wil je niet in een hokje maar mag je zelf wel in een hokje plaatsen, zal ik je geheugen even opfrissen: Islamieten moeten in een hokje (of het liefst met hokje en al weggestuurd worden), linkse mensen moeten in een hokje , sowieso iedereen die het niet met je eens is moet in een hokje. Weet je wel wat hokje betekent en heb je het vermogen eens aan de andere kant van het muurtje te kijken?
  Ik weet niet of die schoen je past dat maak je zelf uit, hoe voelt het eigenlijk voor jou?

    /   Beantwoorden  / 
 5. m. van loon

  nilsson islamieten joden of christelijke ierder zijn eigen geloof.links of rechts.daar wordt ik niet warm of koud van.zoland ze maar niet lastig of opdringerg worden.en de islamieten worden lastig en als jij dat niet ziet heb je oogkleppen op.de koran op een openbare school.dat is nog maar 1 iets.

    /   Beantwoorden  / 
 6. bertje

  als er hier één zuigt,jankend wachtend op een reactie die jezelf uitlokt,die ook nog eens ten koste gaat,van de onderwerpen hier,ben jij het nils,de kleuter ego van dit blog.de ego die een ander de schuld geeft van ze eigen zuig praktijken.de eerste reactie op POLLuitslag: Balkenende niet in stadion alsjeblieft.sla je volledig in de wind voor je eigen gelijk.ga zelf een blog op zetten.en ga daar onderwerpen zettten als mijn gelijk is de juiste,en wie mijn tegen spreek is dom en wordt verwijdert .maar niet op kosten van een ander,een blog verzieken.voor je eigen ego.voor mij ben en blijf je die clown die weinig tot niet te doen heb.en zich niets aantrek van de bedoelingen van dit blog.ja je heb me op me ziel getrapt klein jankend jong die je er bent.

    /   Beantwoorden  / 
 7. Nilsson

  Kijk het kwadrantje genaamd Bertje doet ook weer mee. Als jij dit zuigen vindt dan zuig ik nog een tijdje lekker door. Ik snap wel dat dit voor jou de enige manier is om dat havenstadje te ontvluchten. En voor mij blijf jij het pierrootje dat zich telkens aangesproken voelt terwijl je niet aangesproken wordt, behalve dan als er nog een een aantal nicknames van jou zijn. Verder weet je best dat je er flink naast zit wat typeringen van wie dan ook, schrijf eens een boek wordt vast een bestseller met zoveel fantasie.

    /   Beantwoorden  / 
 8. bertje

  nou nou je bent niet meer aan het janken te krijgen joh.wat een verschil met een paar maanden geleden.je antidepressiva werkt goed,gefeliciteerd.een sterk strijdbaar nilsje.klasse man,en zuig er maar op los hoor.ik kan wel weer zeggen dat ik alleen bertje ben hier en geen andere namen gebruikt.maar ja antidepressiva werkt niet voor alzheimer geef niet man. en mijn saaie havenstadje is niets, bij dat geweldige en bruisende dorp van jou ja daar kan ik niets aan doen.daar stond me wieg nu eenmaal.wil best is komen stappen in dat geweldige dorp van je,als we het maar niet te laat wordt.oja wat dat boek betreft,zou te veel fantasie worden dus doe ik maar niet.kwadrantje!!!!de verdeling van het Melkwegstelsel in Star Trek.die snap ik niet maar goed geef niet jongen.nou zuig ze en de mzzl.

    /   Beantwoorden  / 
 9. Nilsson

  Precies Bertje wie de schoen past trekt hem aan. Een kwadrantje is een hokje misschien zegt je dat wat. En nu inhoudelijk of is dat te moeilijk. Hoe moet volgens jou dan de vrijheid gewaarborgd worden. Wie mag van jou wat zeggen?

  “maar niet op kosten van een ander,een blog verzieken”.Jammer trouwens dat jij moet betalen voor dit blog ik doe namenlijk op eigen kosten mee.

    /   Beantwoorden  / 
 10. bertje

  hehe eidelijk,dacht dat je het nooit zou vragen,let goed op,komt die.vrijheid heeft namelijk altijd iets wederkerigs in zich. de vrijheid van de één kan botsen met die van de ander.vrijheid is iets sociaals.zonder solidariteit geen vrijheid en zonder vrijheid geen solidariteit.want als ik op iemands tenen ga staan (letterlijk!) beperk ik diens vrijheid, dus moet ik de keuze maken niet daar te gaan staan, wil ik iemands anders vrijheid waarborgen. Tegelijkertijd kan solidariteit niet bestaan zonder verantwoordelijkheid, want vrijheid kan niet bestaan zonder verantwoordelijkheid.bedoel je,kwadrant van ofman,ja een model dat de eigenschappen van een persoon omschrijft.maar dat JE er achter klop niet.betalen,eigen kosten,ten koste van een ander,op koste van een ander,koste wat het kost,kotse op een ander.allemaal voorspelbaar zolang je er niets achter zoek.en nu we toch lekker bezig zijn heb ik een vraag aan je,waarom schop je altijd mensen na,veel al jeugd op deze site.die het toch al niet gemakkelijk hebben in nederland,wat ze ook schreeuwen of wat ze ook doen,het is veelal onmacht, een slechte leefsituatie .of denk jij dat dat de gelukkigste zijn in nederland.en die niet zulke leuke reactie’s op je reactie kan alleen maar zijn dat ze er geen donder van begrijpen.want het zijn niet alledaagse woorden die je gebruikt.trap ze gewoon niet na,maar ga ze dan helpen of laat ze.maar benadrukt niet dat het nooit wat wordt met die gasten.dat weten ze zelf maar al te goed.of je moet er gewoon mee door gaan als je je eigen daar beter bij gaat voelen.

    /   Beantwoorden  / 
 11. bertje

  En nu inhoudelijk of is dat te moeilijk.voor mij niet,voor jou schijnt het wel lastig te zijn nils,nu zit je natuurlijk weer bij kennissen,of je heb het druk in één keer, zoals altijd.behalve als je terug kan zuigen,dan kan je binnen het half uur reageren.ja vindt ik leuk,en dat voor iemand uit een havenstadje die ook nog eens bertje heet.dus waar je nu ook mee kom,je heb er de hele dag over na moeten denken.ik heb je,ik reageer nooit meer hier.stop op me hoogtepunt.mischien trapen de kinderen wel in nietszeggende woorden om je eigen geleuter toch nog interessant te laten klinken als ik niet meer mee doet..het ga je goed beste man.

    /   Beantwoorden  / 
 12. m. van loon

  bertje een heel goede reactie, maar zeker niet stoppen.

    /   Beantwoorden  / 
 13. Lars van der Werf

  Waarde heren bezoekers,

  Al ben ik altijd dolblij als er iemand de moeite neemt aan een discussie deel te nemen op dit blog, vind ik het wel vervelend dat het er steeds meer op lijkt dat er niet echt on-topic wordt gediscussieerd.

  Ik zou graag zien dat er niet alleen op de man wordt gespeeld, maar meer met inhoudelijke argumenten. En on-topic, in het Nederlands heet dat ‘over het onderwerp’.

  Maar goed. Doe met deze boodschap van de redacteur wat u wil. Ik hou u allen niet tegen te doen wat u reeds doet. Dus; sla het advies in de wind, of gedraag u volwassener, respectvoller en fijner.

  Laat één ding heel duidelijk zijn: Ik schrijf graag door voor u en hoop dat u graag door blijft lezen.

  Groet,

  Lars van der Werf

    /   Beantwoorden  / 
 14. bertje

  nou hehe wat u schrijft probeer ik nilsson al tijden duidelijk te maken.u formuleert het beter.kon niet zo snel op on-topic komen.maar dat is wel zijn taal.nu is ie al weg,en kunnen we weer verder met de discussie.zonder dat er op de man wordt gespeeld.aan dat zeikertje van een nilssontje hebben we niets.om gelijk maar te starten,De premier en andere kabinetsleden etc etc,geen mening.maar is echt laatse,ff trapje na.houdt ik niet van,maar soms verdiend iemand het.en ik weet zeker dat ie dit lees want hij kijkt ieder uur van de dag op deze site.hee nilsje had je mooi tuk jongen of niet.

    /   Beantwoorden  / 
 15. Nilsson

  Jij bent fantastisch on topic Bertje. Laat je je blog nog verder verpesten Lars?

    /   Beantwoorden  / 
 16. bertje

  joh jij geeft geneens antwoord op me vraag,onbeschofte vlegel.of weet jij niet waarom je mensen,vernerdert,kleinert en wegpest.

    /   Beantwoorden  / 
 17. Nilsson

  Hoe kan het dat je vindt dat iedereen vrijheid van meningsuiting heeft, dat iedereen zich overal mee mag bemoeien, dat Nederland zich meer volgens zijn eigen cultuur moet gedragen, dat we trots op Nederland moeten zijn en dat je dan vervolgens vindt dat de premier en het kabinet zich niet mogen uitspreken over het Nederlands elftal. Blijkbaar is voor zo’n 70% van de Nederlandse bevolking het ene varken meer waard dan het andere varken. Krokkodillentranen huilen over de vrijheid van meningsuiting en het achter de rug van de ander afbreken.
  Ach zolang partijen als de PVV, vrijheid in hun naam hebben staan terwijl ze alles doen om het af te breken. Een partij als Trots op Nederland laat zien dat ze net als op de LPF vooral niet trots moet zijn Trots op Nederland, kan blijkbaar voor een groot gedeelte van hun kiezers alles als het maar geen afbreuk doet aan hun eigen vrijheidsgevoel, terwijl dat van een ander er niet toe doet.

    /   Beantwoorden  / 
 18. m. van loon

  als er geen nilsson boven stond, zou ik denken pechtold is aan het woord.ook z”n kankeraar.in de media altijd over ton en pvv.hetzelfde wat jij hier op dit blog doet.jij hebt voor niemand die anders denkt dan jij een goed woord over.het antwoord van bertje van 3-7-2008.ging wel degelijk over een onderwerp namelijk vrijheid .normaal moet alles bespreekbaar zijn.als jij maar denkt dat iemand pro ton of pvv is geef je de mensen de wind van voren.dat is niet goed.nilsson leven en laten leven.

    /   Beantwoorden  / 
 19. Nilsson

  Weer of topic. Op je teentjes getrapt M.

    /   Beantwoorden  / 
 20. Nilsson

  M. van Loon ik leg alleen feilloos de gevoeligheden van deze partijen bloot. De manier waarop jij op een inhoudelijke bijdrage reageert is tekenend.

  Trouwens bedankt dat je denkt dat Pechtold aan het woord is, voor mij een compliment. Jij doet natuurlijk niet anders dan je mij verwijt nl. telkens kankeren op alles wat niet PVV of Trots op Nederland (ik weet wel hoe Rita en beweging graag genoemd wordt)is.

  Overigens vind ik een heel aantal politici van alle andere partijen vaak gewoon goed, terwijl ik het vaak niet met ze eens ben. Zelfs Trots op Nederland en de PVV standpunten deel ik zo nu en dan.

  Mag ik mijn mening overigens gewoon geven of vind jij die alleen interessant als die gelijk is aan die van jou. Ga gewoon inhoudelijk in op mijn reactie. Waarom moet het kabinet de mond houden over het Nederlands elftal. Hoe moet het kabinet het voorbeeld geven in patriotisme als ze het Nationale elftal niet eens mogen feliciteren, motiveren, bejubelen.

    /   Beantwoorden  / 
 21. m. van loon

  nilsson u zegt dat u feilloos de gevoeligheden van deze partijen bloot legt.dat geloof ik niet. en ik heb niet inhoudelijk gereageerd.geen dank voor het compliment ik vind pechtold niets geef mij maar hans v mierlo.van turkije moeten de turken op d66 stemmen.maar als er een sensusrecht komt zal hij veel zetels verliezen.natuurlijk mag ieder zijn mening geven.die hoeft zeker niet gelijk te zijn aan mijn mening.van alles pik je wat op en zodoende leer je er wat van.en dat het kabinet zijn mond moet houden over het ned. elftal vind ik onzin.maar ja nilsson het kabinet gedraagt zich tegenover nederlanders ook niet zo vaderlandslievend.ik heb al je vragen beantwoord met mijn mening.en jij hoeft die mening niet te delen.en ik weet zeker dat je dat ook niet doet.

    /   Beantwoorden  / 
 22. Nilsson

  Leuk zo’n inhoudelijk punt ook off-topic maar goed even mee door gaan. Weet je wel waar je over spreekt; censusrecht?
  Welk criterium zou jij bij censusrecht willen aanleggen. Wil je dat ook nog democratie noemen en welke partij is er dan wel voor censusrecht. M.a.w. censusrecht zou er niet moeten komen en zal er ook gewoon niet komen; totaal uit de tijd.
  Bij censusrecht gaat het altijd ten koste van de lagere groepen in de samenleving dat zijn nu juist de groepen die juist niet op D66 stemmen; dus hoezo verliest D66 dan zetels.
  Heb je hier over nagedacht of zeg je zomaar wat?

    /   Beantwoorden  / 
 23. bertje

  Weer of topic. Op je teentjes getrapt N.

    /   Beantwoorden  / 
 24. m. van loon

  nilsson ik weet heel goed waar ik over spreek.ik bedoel niet het censusrecht van 100 jaar geleden. wij leven nu.het moet weer van kracht worden om degene die geen nederlands kan lezen of schrijven en die geen bel. betalen en diegene die in het land van herkomst nog ergens een nederlands paspoort heeft liggen niet kan gaan stemmen.onder deze noemer wil ik het censusrecht terug en dat is heel demokraties.daar zijn denk ik alle partijen voor, behalve misschien pvda en d66.en nilsson lagere en hogere bevolking ken ik niet bij mij is iedereen gelijk.ik ben geen mao mens.bij mij telt het karakter.

    /   Beantwoorden  / 
 25. bertje

  jammer dat het hier stopt.ik vindt dit boeiender,dan het onderwerp zelf.maar ja dat is mijn mening.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.